ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – ΠΑΟΚ: Στο «πόδι» η Αστυνομία – Ενισχύσεις από όλη τη Βόρεια Ελλάδα!

Δρακόντια μέτρα και αστυνομικοί από όλες τις γύρω πόλεις στη Θεσσαλονίκη για το Άρης - ΠΑΟΚ!
Άρης – ΠΑΟΚ: Στο «πόδι» η Αστυνομία – Ενισχύσεις από όλη τη Βόρεια Ελλάδα!

Συναγερμός και επιφυλακή στη Θεσσαλονίκη. Με έξτρα αστυνομική δύναμη τα μέτρα για το Άρης – ΠΑΟΚ στο «Βικελίδης». «Άδειασαν» τα αστυνομικά τμήματα της υπόλοιπης Μακεδονίας!

Μέρες… ΔΕΘ θυμίζει η Θεσσαλονίκη! Από χθες η Αστυνομία είναι alert ενόψει του Άρης – ΠΑΟΚ στο «Βικελίδης» που θα κρίνει το πρωτάθλημα της Super League.

Αστυνομικές πηγές εκφράζουν φόβους ακόμα και για μεγαλης έκτασης επεισοδια πριν το παιχνίδι των δύο ομάδων στο Χαριλάου, γι’ αυτό και τα μέτρα είναι από το Σαββατο κιόλας, αυξημένα προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παρατράγουδα, πριν κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά του ντέρμπι!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ώρες, η Αστυνομια έχει ενισχυθεί με έξτρα δυνάμεις από όλες τις γύρω πόλεις! Δεν είναι υπερβολή οτι αρκετά αστυνομικά τμήματα σε περιοχές κοντα στη Θεσσαλονίκη υπολειτουργούν και έχουν μείνει με προσωπικό ασφαλείας, προκριμένου να «βγει» χωρίς προβλήματα το Άρης – ΠΑΟΚ.

Από το πρωί αστυνομικοι ακόμα και με πολιτκή περιβολή ελέγχουν κεντρικούς δρόμους της πόλης.  Να σημειωθεί οτι παρά την απαγόρευση της Αστυνομίας για οργανωμένες συγκεντρώσεις, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοιμάζουν συγκέντρωση στην περιοχή της Καμάρας και πορεία μέχρι το «Μακεδονία Παλλάς» όπου θα καταλύσει η αποστολή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης – ΠΑΟΚ: Στο «πόδι» η Αστυνομία – Ενισχύσεις από όλη τη Βόρεια Ελλάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!