ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Μπαίνει ως «ευρωπαίος» στα play off! Δύο ασίστ ο Καμάτσο, γκολ ο Καμαρά! (vid)

Nίκη με ανατροπή και 5ος στη regular season o Άρης.

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα
Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Άρης ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Το «γύρισε», προσπέρασε τον Βόλο και μπαίνει play off από θέση… Ευρώπης. Γκολ και ασίστ ο Ματέο, δύο ασίστ ο Καμάτσο, έσπασε το «ρόδι» ο Καμαρά! Δείτε εδώ τα γκολ και τα στιγμιότυπα.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά δεν πτοήθηκε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα των πολλών απουσιών, αιφνιδίασε τον Άρη, αλλά το 0-1 έγινε εύκολα 3-1 για τους «κιτρινόμαυρους» που προσπέρασαν ξανά τον Βόλο και μπαίνουν ως… ευρωπαίοι στα play off. Γκολ και ασίστ ο Ματέο Γκαρσία, δύο ασίστ ο Καμάτσο στο καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη, γκολ – το πρώτο μετά την επιστροφή του – και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Το γκολ του Λιάσου νωρίς – νωρίς, δεν ήταν αρκετό για να πάρει κάτι ο ΠΑΣ στο «Βικελιδης».

Στο κέντρο του γηπέδου η άμυνα του Άρη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και το πληρώνει, αφού οι «κιτρινόμαυροι» ασχολούνται κυρίως με τα της επίθεσης.

Στο 8′ ο Πίρσμαν κρατάει στο παιχνίδι τον Μπαλάν, ο Ρουμάνος χάνει στο τετ-α-τετ από τον Σιαμπάνη, αλλά όχι και ο Λιάσος που στη συνέχεια γίνεται κάτοχος της μπάλας και τη στέλνει στα δίχτυα για το 0-1.

Παραλίγο… κηδεία στο 18′ με τον Μορέιρα παλι στη «πλάτη» της «κιτρινομαυρης» άμυνας, αλλά από διαγώνια θέση, να στέλνει τη μπάλα άουτ.
Δεν γινεται το 0-2, αλλά το 1-1 οκτώ λεπτά αργότερα. Ο Ματέο Γκαρσσία «σπάει» τη μπάλα στο πέναλτι, ο Λιάσος με αντίθετη κατεύθυνση γλιστράει, εκείνη φτάνει στον Νταρίντα και καταλήγει στην δεξιά γωνία του Τσιντώντα. Ο Τσέχος σκοράρει για τρίτη φορά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

O Άρης τον πλήρη έλεγχο στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, μαζικά αμύνεται ο ΠΑΣ που δεν μπορεί να πάει με την ισοπαλια στα αποδυτήρια. Ο Ματέο Γκαρσία μετά την ασίστ, χρίζεται και σκόρερ στο 43′ από σέντρα του Καμάτσο για την ανατροπή των γηπεδούχων.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βγαίνει με πιο επιθετικές διαθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η σεμνή τελετή τελειώνει στο 58′ με το πρώτο γκολ του Αμπουμπακάρ Καμαρά μετά την επιστροφή του στο «Βικελίδης». Δεν θα μπορούσε να χάσει τέτοιο τετ-α-τετ ο Μαυριτανός. Ασίστ ο Καμάτσο. Δεύτερη του Πορτογάλου, μετά από εκείνη στο γκολ του Ματέο.

Χωρίς άλλη «καραμπινάτη» ευκαιρία το παιχνίδι, αν και ο Άρης έψαξε και τέταρτο γκολ, χωρίς όμως να το πετύχει.

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Σκόρερ: 26′ Νταρίντα, 43′ Ματεο Γκαρσία, 58′ Καμαρά – 8′ Λιάσος

Άρης (Τόλης Τερζής): Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (76′ Mαζικού), Εμπακατά, Νταρίντα, Ντουκουρέ (89′ Σγούρος), Γκαρσία, Πάλμα (89′ Νταμπό), Καμάτσο (76′ Ιτούρμπε), Καμαρά (89′ Γκρέι).

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώντας, Σόρια, Ράντου, Μπακαδήμας, Εραμούσπε (75′ Μπορταγκαράι), Μπιλμπάο, Λιάσος, Ριένστρα (90′ Κύρκος), Μορέιρα, Τζίμας (81′ Σταματελόπουλος), Μπάλαν.

 

Exit mobile version