ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Πέντε προσθήκες μέχρι την Αυστρία!

Πρόθεση Καρυπίδη να αποκτηθούν (τουλάχιστον) πέντε ποδοσφαιριστές μέχρι να φύγει η ομάδα για την Αυστρία!  Ποιοι έχουν προτεραιότητα.

Στο Ισραήλ βρίσκεται ο Άρης, από το μεσημέρι της Τετάρτης. Ζέστη, υγρασία, κυκλοφοριακό χάος, αλλά και άψογη φιλοξενία συνάντησαν οι «κιτρινόμαυροι» που ταξίδεψαν στο Τελ Αβίβ με τον Θόδωρο Καρυπίδη.
Στο Ισραήλ βρίσκεται ο Άρης, από το μεσημέρι της Τετάρτης. Ζέστη, υγρασία, κυκλοφοριακό χάος, αλλά και άψογη φιλοξενία συνάντησαν οι «κιτρινόμαυροι» που ταξίδεψαν στο Τελ Αβίβ με τον Θόδωρο Καρυπίδη.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Άρης: Πολλά τα κενά στο ρόστερ, αλλά η εβδομάδα που ξεκινάει θα φέρει… κόσμο στο «Βικελίδης».

Με μεγάλο… παιδομάζωμα ξεκίνησε τις προπονήσεις ο Άρης. Ο Χερμάν Μπούργος έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές από τους «μικρούς», αλλά περιμένει να ενσωματωθούν και άμεσα παίκτες που θα τους έχει μαζί του πριν η ομάδα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι Θεσσαλονικείς αναχωρούν την ερχόμενη Δευτέρα (28/6) για το Σοχάου της Αυστρίας. Εκεί που θα «χτιστεί» και θα ετοιμαστεί ο Άρης καταρχήν για τα πρώτα παιχνίδια του Conference League, αλλά και για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι προσθήκες δυσανάλογες των αποχωρήσεων μέχρι στιγμής, αφού μόνο ο Πίρσμαν έχει αποκτηθεί, αλλά πρόθεση της διοίκησης είναι να γίνουν αρκετές κινήσεις πριν η ομάδα μπει στο αεροπλάνο .

Ο Θόδωρος Καρυπίδης «τρέχει» αρκετές περιπτώσεις και το στοίχημα είναι να γίνουν πέντε προσθήκες μέσα σε μια εβδομάδα!

Οι δύο εξ αυτών είναι γνωστές. Πάπε Σέικ Ντιόπ, ο οποίος όπως έγραψε το Sportime ήρθε στην Αθήνα και συναντήθηκε με το αφεντικό του Άρη και ο Ραφαέλ Καμάτσο,  όνομα που αποκάλυψε το Sportime.

O πρώτος πρέπει να θεωρείται παίκτης του Άρη, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο  με συνολικές αποδοχές που μαζί με τα μπόνους θα φτάσουν το 1,5 εκ. ευρώ.

Με τον Καμάτσο, ο Άρης έχει συμφωνήσει και εκκρεμεί μόνο το ύψος της ρήτρας εξαγοράς που θα βάλει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Εκεί γίνεται όλο το «παζάρι», αν και υπάρχει αισιοδοξία ότι και ο Πορτογάλος εξτρέμ θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί.

Άρης: Στόπερ, δεξί μπακ, αμυντικό χαφ, εξτρέμ και φορ!

Ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης Καμάτσο, ο Άρης θα πάρει κι άλλον εξτρέμ. Το Sportime αποκάλυψε την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τον Σαντέ Σίλβα.

Ο Μπούργος θέλει και στόπερ… χθες. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο οι Φαμπιάνο, Μπράμπετς και… πριν το χάος ο Ασλανίδης. Και ο κεντρικός αμυντικός αποτελεί προτεραιότητα και δεν αποκλείεται να έχει κλείσει κι αυτός πριν φύγει η ομάδα για την Αυστρία.

Δεξί μπακ υπάρχει μόνο ο Εμπακατά. Ο Αρίας που ήταν πρώτος στόχος, δεν έχει χαθεί, αλλά έχει απομακρυνθεί αρκετά.

Θα αποκτηθεί και αμυντικός χαφ. Κι άλλος πλην του Ντιόπ. Ο Σάσα έφυγε, ο Εντιαγέ πιθανότατα θα αποχωρήσει κι αυτός και ο Ματίγια δεν έχει ανανεώσει ακόμα.  Ο Καρυπίδης μιλάει με ακόμα έναν «κόφτη» και δεν είναι ο Πονς, αφού η περίπτωση του Ισπανού δεν προχωράει.

Όλα τα λεφτά στον φορ. O Άρης κοιτάει δύο ποδοσφαιριστές. Η μια περίπτωση, εκείνη που θέλει να κλείσει άμεσα ο Καρυπίδης, είναι και η πιο δύσκολη. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που και σε καλή ηλικία είναι και το έχει το γκολ. Το κασέ του είναι αρκετά υψηλό, επιπέδου Καμαρά. Η δεύτερη περίπτωση είναι πιο βατή, αλλά όχι εύκολη. Και με τους δύο έχουν γίνει συζητήσεις και ο ένας από τους δύο θα αποκτηθεί άμεσα!

 

Exit mobile version