ΑΡΗΣ

Άρης: Πρόταση της Οβιέδο σε Λόπεθ αποκαλύπτουν οι Ισπανοί

Πιθανό να ενδιαφερθεί και η Αλμπαθέτε.

Άρης: Πρόταση της Οβιέδο σε Λόπεθ αποκαλύπτουν οι Ισπανοί
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Κριστιάν Λόπεθ δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει τον Άρη όσο θα ήθελε η ομάδα, αλλά και ο ίδιος ο 31χρονος ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία ο Λόπεθ έχει δεχθεί πρόταση από την Οβιέδο, με το εν λόγω άρθρο να αναφέρει ότι είναι πιθανό ο «τοξοβόλος» να αποχωρήσει άμεσα από τον Άρη.

Αναλυτικότερα οι Ισπανοί σημειώνουν πως «…ο Ισπανός επιθετικός Κριστιάν Λόπεθ, επί του παρόντος παίκτης του Άρη, θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ισπανία στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Το ιστορικό του στην Ελλάδα δείχνει ότι έχει βάλει ένα γκολ σε δεκαεπτά παιχνίδια, αλλά θα έψαχνε μια θέση στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας όπου έχει μια προσφορά από την Ρεάλ Οβιέδο».

Στη συνέχεια του δημοσιεύματος γίνεται αναφορά σε μία ακόμη ομάδα της Ισπανίας η οποία μπορεί να ενδιαφερθεί για τον Λόπεθ. Αυτή είναι η Αλμπαθέτε: «Η Αλμπαθέτε θα μπορούσε επίσης να δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Λας Πάλμας, αν και πριν είχε παίξει για Ανζέ και τη Λανς στη Γαλλία, όπου είχε τους καλύτερούς του αριθμούς σε γκολ».

Μένει να δούμε τι βάση έχουν αυτά τα δημοσιεύματα, όμως είναι ξεκάθαρο πως ο Λόπεθ δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες που είχε για εκείνον ο Άρης.

Ο Δημήτρης Μάνος είναι εκείνος που έχει κερδίσει θέση βασικού ως τώρα. Την ίδια ώρα ο «Θεός του πολέμου» κινείται δυνατά για να αποκτήσει έναν ακόμη επιθετικού, με τον Κώστα Μήτρογλου να είναι ο μεγάλος στόχος του Θόδωρου Καρυπίδη.

Exit mobile version