ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Τι τρέχει με τον Πάλμα;

Ο Λουίς Πάλμα και ο Άρης περνούν κρίση στη μεταξύ τους σχέση και είναι πιθανό αυτό να λυθεί με μεταγραφή.

Ο Λουίς Πάλμα και ο Άρης περνούν κρίση στη μεταξύ τους σχέση και είναι πιθανό αυτό να λυθεί με μεταγραφή. Ποια τα δεδομένα που ισχύουν.
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άρης: Αυτός ο παικταράς κουνάει μαντήλι έγραψε το Sportime πρόσφατα και η αναφορά ήταν για τον Λούις Πάλμα. Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Διότι, το μυαλό του είναι στη μεταγραφή.

Εν έτει 2023, βγάζει «υπαρξιακά»! Λίγο ο πάγκος με τον Πάρντιου, λίγο ο τραυματισμός, λίγο η απογοήτευση που δεν έφυγε τον Ιανουάριο έχουν οδηγήσει τον Λουίς Πάλμα σε αγωνιστική εσωστρέφεια: 7 ματς, κανένα γκολ, μηδέν ασίστ! Ουσιαστικά μέχρι το ματς με τη Λαμία που κάτι άρχισε να δείχνει πάλι, ο Άρης τον Πάλμα τον είχε «χάσει».

Ακόμη και ο εκπρόσωπός του, Πάουλο Ερνάντες απορεί με την απουσία διάθεσης του συνεργάτη του. Ο ίδιος είχε «χτίσει» έναν δίαυλο επικοινωνίας με πάνω από 6-7 ομάδες για μεταγραφή το καλοκαίρι έχοντας προφορικά το ΟΚ από τον Καρυπίδη για 2,5-3 «χαρτιά» συν ποσοστό μεταπώλησης.

Το τρένο, φυσικά, και δεν έχει χαθεί για έναν παίκτη 23 ετών, αλλά η τελευταία εικόνα είναι εκείνη που κάνει εντύπωση. Οπως σας είχαμε γράψει πάντως ο Καρυπίδης θα δικαιωθεί με τον Πάλμα, και αυτό θα γίνει με την κατάλληλη – μεγάλη πρόταση για τον επιθετικό από την Ονδούρα.

https://youtu.be/b-leQ61JhN8

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

 

Exit mobile version