ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Το απίστευτο deal που έκανε ο Καρυπίδης για τον Ετέμπο

Ο Καρυπίδης έκανε μαγικό deal για να φέρει τον Ετέμπο και ο Άρης έχει μόνο να κερδίσει – Διαβάστε τους όρους της συμφωνίας και δε θα το πιστεύετε

Άρης: Το απίστευτο deal που έκανε ο Καρυπίδης για τον Ετέμπο
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Άρης: Αν τελικά ο Πίτερ Ετέμπο λύσει τα γραφειοκρατικά προβλήματα και… αριβάρει στο «Βικελίδης», ο Θόδωρος Καρυπίδης θα έχει κάνει μία τεράστια κίνηση.

Όχι απαραίτητα λόγω των ποδοσφαιρικών skills του Νιγηριανού. Το deal που έχει κάνει ο «Κάρυ» με την Στόουκ είναι «μαγικό».

Όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», ο 27χρονος αμυντικός μέσος έχει ετήσιο συμβόλαιο στα 1,8 εκ. ευρώ.

Εννοείται πως ο Άρης δεν μπορεί και δεν πρόκειται να καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιο του. Τα ραντάρ της στήλης «έπιασαν» ότι η πλευρά του Άρη δεν θα αναλάβει ούτε το 1/3 του συμβολαίου του, αν και αρχικά η Στόουκ δεν συζητούσε για λιγότερα από 600 χιλιάδες ευρώ από πλευράς Άρη. Το ποσό που θα δώσει ο Άρης έχει «πέσει» περίπου στα μισά!

Credit πιστώνεται και ο νέος προπονητής Άλαν Πάρντιου, με τις προσωπικές σχέσεις που διατηρεί στο Νησί! Τα έκανε τα τηλεφωνάκια του και φαίνεται πως έπιασαν τόπο.

Exit mobile version