ΑΡΗΣ

Άρης: Το φαβορί Ιωάννου, η επιλογή Γκάνεα και η δικαίωση Μάντζιου!

Άρης: Μέχρι τελευταία στιγμή έπαιζε το... δίλημμα Γκάνεα ή Ιωάννου για την 11άδα των «κιτρινόμαυρων» στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο!

Άρης: Μέχρι τελευταία στιγμή έπαιζε το... δίλημμα Γκάνεα ή Ιωάννου για την 11άδα των «κιτρινόμαυρων» στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άρης: Μέχρι τελευταία στιγμή έπαιζε το… δίλημμα Γκανέα ή Ιωάννου για την 11άδα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο!

Εξαιρετικά και μεγάλα διαστήματα ωραίου ποδοσφαιρου είχε ο Άρης στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (3-0). Τέσσερις αλλαγές έκανε ο Άκης Μάντζιος σε σχέση με την 11άδα που πήρε ισοπαλία στο «Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι δύο στα «φτερά» της επίθεσης, ήταν δεδομένες. Ο Γκάμα που εξέτισε αντί του Σίλβα στο αριστερό και ο Μπρούνο αντί του Ματέο Γκαρσία που παραμονές της αναμέτρησης με τους Περιστεριώτες, έπαθε θλάση.

Η τρίτη είχε «παίξει» στα ρεπορτάζ και επιβεβαιώθηκε. Ο σκόρερ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, Μήτρογλου, αντί του Μάνου.

Η τέταρτη που είχε δρομολογηθεί, ήταν ο αντικαταστάτης του Σάκιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ιωάννου έμοιαζε φαβορί, αλλά τελικά επιλέχθηκε ο Γκανέα! Σκόρερ του πρώτου γκολ ο Ρουμάνος και «σερβιτόρος» του δεύτερου, με ασίστ στον Σάσα. MVP της αναμέτρησης!

Ο Άκης Μάντζιος επέλεξε τελικά τον Γκάνεα και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε. Επιλογή που φυσικά δεν προέκυψε με… κέρμα. Ο Ρουμάνος ήταν εξαιρετικός στις προπονήσεις καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που προηγήθηκε του αγώνα στο «Βικελίδης» και ο προπονητής του Άρη δεν τον… αδίκησε.

«Πάει εξαιρετικά στις προπονήσεις, αξίζει θέση στην 11άδα, αν δεν παίξει θα τον αδικήσω», έλεγε πριν τον αγώνα ο Μάντζιος, αφού η επιλογή Γκάνεα προκάλεσε μια μίνι έκπληξη, αλλά όπως αποδείχθηκε είχε πολύ δίκιο με την επιλογή του Ρουμάνου μπακ.

Ο Γκάνεα έκανε μακράν την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη, so far!

Exit mobile version