ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: «Τσινάει» ο Μπράμπετς για το νέο συμβόλαιο!

Δεν είναι ακόμα έτοιμος για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Τσέχος στόπερ. Τι σκοπεύει να κάνει ο Άρης.

Άρης: «Τσινάει» ο Μπράμπετς για το νέο συμβόλαιο!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Από εδώ διαβάσατε πως ο Άρης σκοπεύει να «δέσει» τον βράχο Μπράμπετς. Μόνο που ο Τσέχος κεντρικός αμυντικούς, βλέποντας αυτή τη στιγμή να μην είναι βασικός «τσινάει». Δεν είναι ακόμα έτοιμος να βάλει τζίφρα σε μία νέα συμφωνία.

Ας δούμε όμως την υπόθεση εξ’αρχής. Αφότου εμφανίστηκε στα μέρη μας έκανε την διαφορά. «Έδεσε» με τον Φαμπιάνο και δημιούργησαν ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα στη Super League 1.

Φέτος, ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα! Διάστημα που ο Άρης γνώρισε 3 ήττες σε 4 ματς, απόρροια και της κομβικής του σημασίας.

Πλέον, ο Νικολάς Ενκουλού έχει δημιουργήσει και το απαιτούμενο competition σε βαθμό που στα δύο τελευταία ματς, ο Γιακούμπ Μπράμετς έμεινε στον πάγκο.

Πάντως, βάσει πληροφόρησης, ο βασικός λόγος είναι πως ο Τσέχος στόπερ δεν ψήνεται για ΑΜΕΣΗ ανανέωση του συμβολαίου του που του έχει προσφέρει ο Άρης.

Υπάρχει σημαντική (οικονομική) απόσταση στα «θέλω» των δύο πλευρών…

Exit mobile version