ΑΡΗΣ

Άρης: Ξένοι διαιτητές στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα (Τετάρτη 4/10), το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League Άρης – ΑΕΚ (Κυριακή 8/11, 19:30) ορίστηκε να διεξαχθεί στο γήπεδο της Λαμίας. Ο Άρης, σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνεται κατάφωρα αδικημένος καθώς θεωρεί ότι το παιχνίδι μπορούσε κάλλιστα να πραγματοποιηθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ειδικά από τη στιγμή που η ελληνική...
Άρης: Ξένοι διαιτητές στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα (Τετάρτη 4/10), το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League Άρης – ΑΕΚ (Κυριακή 8/11, 19:30) ορίστηκε να διεξαχθεί στο γήπεδο της Λαμίας.

Ο Άρης, σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνεται κατάφωρα αδικημένος καθώς θεωρεί ότι το παιχνίδι μπορούσε κάλλιστα να πραγματοποιηθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ειδικά από τη στιγμή που η ελληνική Κυβέρνηση δέχθηκε την εισήγηση της UEFA για διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ – Αϊντοχόφεν (την Πέμπτη 5/11) κανονικά στην γειτονική (στο Χαριλάου) Τούμπα.

Την ώρα μάλιστα που η ολλανδική ομάδα μετράει πολλές απουσίες λόγω κορονοϊού και μάλιστα προέρχεται από μια χώρα με πολλά κρούσματα, σαφώς περισσότερο από την Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και το θέμα του ορισμού των διαιτητών στο ματς με την ΑΕΚ.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ οφείλει να ορίσει ξένους διαιτητές. Κι αυτό όχι μόνο γιατί ο Άρης είναι παραδοσιακά μία από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας, αλλά γιατί φέτος διαγράφει μια εξαιρετική πορεία, όντας μόνος πρώτος στη βαθμολογία (και μάλιστα με παιχνίδι λιγότερο).

Εκτός από το ματς με την «Ένωση» οι «κίτρινοι» δικαιούνται γενικότερα τον ορισμό ξένων διαιτητών σε όλα τα ντέρμπι, δηλαδή στις αναμετρήσεις με τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ).

Πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του Κλάτενμπεργκ και αν θα αντιμετωπίσει τον αγώνα της Λαμίας ως ένα ματς κορυφής.

Τέλος να σημειώσουμε οτι οι διαιτητής της 8ης αγωνιστικής αναμένεται να ανακοινωθούν την Πέμπτη (5/11).

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ο Καρυπίδης παίρνει τέτοια ρίσκα!

Άρης: Ο Καρυπίδης παίρνει τέτοια ρίσκα!

Η ιστορία με τον Μάγκνουσον και τα ρίσκα που έχει πάρει πολλές φορές ο Καρυπίδης με ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν σοβαρούς τραυματισμούς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Έγραψε ιστορία!

Άρης: Έγραψε ιστορία!

Ο Άρης έγραψε ιστορία που δείχνει γιατί χρειάζεται και ποιοτικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ούτε να ακούει ο Καρυπίδης!

Άρης: Ούτε να ακούει ο Καρυπίδης!

Ο Ουζουνίδης θα ήθελε και τον Χατζηγιοβάνη στον Άρη, αλλά ο Καρυπίδης διαφωνεί.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Αλλάζει μοντέλο ο Καρυπίδης;

Άρης: Αλλάζει μοντέλο ο Καρυπίδης;

Οι σκέψεις του Καρυπίδη να τρέξει ξανά ο Άρης με τεχνικό διευθυντή!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Οι μισές ομάδες της Super League αλλάζουν προπονητή! Οι εξελίξεις με Βιτόρια, Λουτσέσκου!

Οι μισές ομάδες της Super League αλλάζουν προπονητή! Οι εξελίξεις με Βιτόρια, Λουτσέσκου!

Το 50% των ομάδων που θα παίξουν τη νέα σεζον στη Super League θα πάνε με νέο προπονητή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η γιορτινή ατμόσφαιρα στο Βικελίδης έστειλε πολλά μηνύματα

Η γιορτινή ατμόσφαιρα στο Βικελίδης έστειλε πολλά μηνύματα

Οι οπαδοί του Άρη δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα κι έστειλαν μηνύματα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μπορεί ο Άρης να φέρνει περισσότερους Νταρίντα σε νοοτροπία και αξία;

Μπορεί ο Άρης να φέρνει περισσότερους Νταρίντα σε νοοτροπία και αξία;

Ο Άρης θα πρέπει να προσπαθήσει να φέρει περισσότερους παίκτες με τη νοοτροπία του Νταρίντα τα επόμενα χρόνια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League: Η τελική βαθμολογία για τις θέσεις 5-8

Super League: Η τελική βαθμολογία για τις θέσεις 5-8

Έτσι διαμορφώθηκε η κατάταξη στη βαθμολογία της Super League για τις θέσεις 5 έως 8.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – Αστέρας Τρίπολης 4-2: Αντίο με «4άρα», αποθέωση για Νταρίντα και στο… περίμενε για Ευρώπη (vids)

Άρης – Αστέρας Τρίπολης 4-2: Αντίο με «4άρα», αποθέωση για Νταρίντα και στο… περίμενε για Ευρώπη (vids)

Δύο γκολ (56', 77΄) και καλή εμφάνιση ο Ντουντού, Σπίκιτς (12') και Μόντσου (23') - Αυτογκόλ ο Μπράμπετς ( 72') και Οκό (90') τα γκολ του Αστέρα.

Ποδόσφαιρο