ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας Τρίπολης: Ανησυχούν με Ράσταβατς – Σαφές μήνυμα

Η παραμονή του Μίλαν Ράσταβατς βγάζει ανασφάλεια σε αρκετό κόσμο στον Αστέρα Τρίπολης.
Αστέρας Τρίπολης: Ανησυχούν με Ράσταβατς – Σαφές μήνυμα

Ο Αστέρας Τρίπολης αποφάσισε να κρατήσει τον Μίλαν Ράσταβατς παρά τις πολλές ενστάσεις που υπήρχαν εντός του κλαμπ για τη δουλειά του.

Ο Σέρβος έκανε ό,τι μπορούσε για να χαμηλώσει το ταβάνι των απαιτήσεων. Ακόμη και τώρα προσπαθεί να πείσει πως η σεζόν ήταν επιτυχημένη, ενώ κατάφερε το minimum.

Φυσικά και άπαντες γνωρίζουν πως ο Αστέρας Τρίπολης δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Μόνο που εκτός από τον απογοητευτικό τρόπο με τον οποίο έκλεισε η σεζόν, υπάρχει και κάτι ακόμα.

Οι Αρκάδες θέλουν να βγάλουν τα δικά τους παιδιά και βλέπουν ότι ο νυν κόουτς δεν βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση. Ο ίδιος, άλλωστε, ακύρωσε παίκτες που επί Άκη Μάντζιου βρήκαν χρόνο συμμετοχής.

Μπορεί το generation ’07 του Αστέρα Τρίπολης (Κακαδιάρης Νο1, Αγγελάκης Νο9) να έκανε πασαρέλα και το ντεμπούτο της στα «σαλόνια» της Super League 1, αλλά η ανανέωση της παραμονής του Ράσταβατς στον πάγκο δύσκολα αποτελεί εχέγγυο για πλάνο αξιοποίησης των ακαδημιών Αρκάδων.

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε διάφορες υποθέσεις ο 50χρονος κόουτς έχει προκαλέσει ανησυχία σε παίκτες, οικογένειες, μάνατζερ και όχι μόνο . Ήδη το θέμα έχει φθάσει στα αυτιά των αφεντικών που αναμένεται να λάβουν και τα ανάλογα μέτρα μια και φέτος δεν υπήρχε το ανάλογο development. Κοινώς, το μήνυμα προς τον Ράσταβατς θα είναι σαφές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αστέρας Τρίπολης: Ανησυχούν με Ράσταβατς – Σαφές μήνυμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.