Για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα μίλησε ο Άνχελ. Ο Ισπανός αναφέρθηκε στην ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά και το ενδεχόμενο η Ελλάδα να έχει δύο ομάδες στους ομίλους του Champions League. Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός μπακ στο Radio...

Για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα μίλησε ο Άνχελ.

Ο Ισπανός αναφέρθηκε στην ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά και το ενδεχόμενο η Ελλάδα να έχει δύο ομάδες στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός μπακ στο Radio Marca

Για το ντεμπούτο του: «Έπαιξα σε ένα γεμάτο γήπεδο και ο ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε τους βασικούς του, παρότι την Τετάρτη θα παίξει με την Μπενφίκα. Το πέναλτι έκρινε την αναμέτρηση υπέρ του».

Για την Ελλάδα και τη Super League: «Είναι ωραία και μοιάζει με την Ισπανία λόγω του καιρού. Το πρωτάθλημα στηρίζεται περισσότερο στη φυσική κατάσταση και τη δύναμη, παρά την τεχνική».

Για το ενδεχόμενο η Ελλάδα να έχει δύο ομάδες στους ομίλους του Champions League: «Το πρωτάθλημα θα επωφεληθεί από αυτό το ενδεχόμενο, αλλά φαίνεται ότι παίζεται και ωραίο ποδόσφαιρο εδώ».

Για τον Αστέρα: «Δεν έχουμε βάλει συγκεκριμένους στόχους. Θα δούμε πως θα ξεκινήσουμε τη σεζόν και μετά από μερικά παιχνίδια, θα δούμε ρεαλιστικά τι μπορούμε να πετύχουμε. Θα πάμε βήμα βήμα».