ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωση για όσους είχαν προμηθευτεί εισιτήριο για ΑΕΚ

Ανακοίνωση μέσω της οποίας δίνει διευκρινίσεις για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ, έπειτα από την αναβολή της αναμέτρησης, εξέδωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Tο παιχνίδι του Aστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη (8/1) αναβλήθηκε και οι Αρκάδες εξέδωσαν ανακοίνωση για εκείνους που είχαν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο. Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει...

Αστέρας
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ανακοίνωση μέσω της οποίας δίνει διευκρινίσεις για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ, έπειτα από την αναβολή της αναμέτρησης, εξέδωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Tο παιχνίδι του Aστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη (8/1) αναβλήθηκε και οι Αρκάδες εξέδωσαν ανακοίνωση για εκείνους που είχαν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι μετά την απόφαση αναβολής του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη (08/01, 17:15), οι φίλαθλοι που είχαν προμηθευτεί εισιτήριο έχουν τη δυνατότητα:

– Να επιστρέψουν στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) το εισιτήριο λαμβάνοντας το αντίτιμό του.
– Να κρατήσουν το απόκομμα του εισιτηρίου και να το χρησιμοποιήσουν όταν ο αγώνας διεξαχθεί στην ημερομηνία που θα ορισθεί.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version