ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρίπολης: Εντός, είναι αλλιώς!

Ιδιαίτερα.. αφιλοξένος ο φετινός Αστέρας Τρίπολης. Διαχρονικά «ματώνει» ο ΠΑΟΚ για να περάσει από το «Θ. Κολοκοτρώνης». Στην αποστολή των Αρκάδων, Τασουλής και Καπίγια. 

Ιδιαίτερα... αφιλοξένος ο φετινός Αστέρας Τρίπολης. Διαχρονικά «ματώνει» ο ΠΑΟΚ για να περάσει από το «Θ. Κολοκοτρώνης». Στην αποστολή των Αρκάδων, Τασουλής και Καπίγια. 
Ιδιαίτερα... αφιλοξένος ο φετινός Αστέρας Τρίπολης. Διαχρονικά «ματώνει» ο ΠΑΟΚ για να περάσει από το «Θ. Κολοκοτρώνης». Στην αποστολή των Αρκάδων, Τασουλής και Καπίγια. 
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ιδιαίτερα.. αφιλοξένος ο φετινός Αστέρας Τρίπολης. «Mατώνει» ο ΠΑΟΚ για να περάσει από το «Κολοκοτρώνης». Στην αποστολή των Αρκάδων, Τασουλής και Καπίγια.

Πολλές οι πιθανότητες να «κλειδώσει» και μαθηματικά την εξάδα και τα πλέι οφ, ο Αστέρας Τρίπολης την 24η αγωνιστική. Οκτώ βαθμούς πάνω από τον Βόλο που υποδέχεται τον Ολυμπιακό, οι Αρκάδες. Τον ΠΑΟΚ (27/2-19.30) φιλοξενούν οι «κυανοκίτρινοι».

Ιδιαίτερα… αφιλόξνο φέτος το «Θ. Κολοκοτρώνης». Μόνο ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ πέρασαν νικηφόρα. Εξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και οι δύο ήττες που προαναφέραμε ο μέχρι τώρα απολογισμός.

Και ο ΠΑΟΚ «ματώνει» για να περάσει από εκεί. Στα 18 παιχνίδια στην Αρκαδία, ο Αστέρας έχει κερδίσει τα 10!

Στα του… σήμερα, ή καλύτερα του αύριο, για να είμαστε ακριβείς, ο Μίλαν Ράσταβατς συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Τασουλή, ο οποίος έχασε την περασμένη αγωνιστική το παιχνίδι με την ΑΕΚ, λόγω ίωσης. Στην 20αδα και ο Καπίγια που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Οι δύο νεοεισελθόντες πήραν τις θέσεις των Πασαλίδη και Μπόρχα Φερνάντεθ που έμειναν εκτός. Εκτός έμειναν και οι Τζίμας και Γκόμες.

Η αποστολή των Αρκάδων είναι η εξής: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Τασουλής, Γκαρθία, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Καστάνιο, Κώτσιρας, Αλβαρες, Γ. Χριστόπουλος, Καπίγια, Βαλιέντε, Λεό Τιλίκα, Μουνάφο, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Λ. Φερνάντεθ, Κρέσπι, Αλί Μπάμπα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αθηναίος Ευαγγέλου (Aθηνώ) με βοηθούς τους Νικολακάκη (Λασιθίου) και Ψαρρή (Ζακύνθου). 4ος ο Κοτσάνης από τη Δράμα ενώ στο match center θα είναι ο Ολλανδός Φαν Μπέκελ (VAR) και ο Αχαιός Μεϊντανάς (AVAR).

Exit mobile version