ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρίπολης: Με απουσίες η αποστολή για την ΑΕΚ

Με απουσίες και αμφίβολους θα κατεβεί ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην ΑΕΚ.

Με απουσίες και αμφίβολους ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην ΑΕΚ. Εκτός Σίτο, Σανταφέ, αμφίβολος παραμένει ο Τιλίκα, γύρισε ο Καπίγια.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μετά την ήττα με 1-0 από τον Άρη, ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, υποδεχόμενος την ΑΕΚ (Σάββατο 11/12, 19:30-NS PRIME) για την 13η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της την Παρασκευή (10/12) χωρίς κάποιο απρόοπτο με το πρόγραμμα να επιδίδεται σε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ασκήσεις κατοχής, επιθετική κι αμυντική τακτική και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει στη διάθεση του τον τραυματία Σανταφέ (βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας) και τον Σίτο. Επιπλέον αμφίβολος παραμένει ο Τιλίκα, εν αντιθέσει με τον Καπίγια που επέστρεψε στις προπονήσεις.

Να αναφέρουμε ότι ο Ράσταβατς ενημέρωσε τους παίκτες του, όπως συνηθίζει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, ότι θα ανακοινώσει την αποστολή για την ΑΕΚ λίγο πριν τη σέντρα του ματς.

Τέλος ο Κέβιν Σόνι «εξαργύρωσε» τις καλές του εμφανίσεις με τους Αρκάδες με κλήση του στην της Εθνικής Καμερούν για το Κόπα Άφρικα που θα διοργανώσει εκείνο, από τις 9 Ιανουαρίου του 2022 μέχρι και τις 6 Φεβρουαρίου.

Exit mobile version