ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρίπολης: Φεύγει ο Νεόφυτος Μιχαήλ

Τον απέκτησε ο Αστέρας Τρίπολης το περσινό καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού για δύο χρόνια από τον ΑΠΟΕΛ. Ο λόγος τον Νεόφυτο Μιχαήλ. Ο Κύπριος τερματοφύλακας έχει πάρει ελάχιστες ευκαιρίες. Ο Αστέρας Τρίπολης είχε βασικό τον Νίκο Παπαδόπουλο. Έτσι ο Μιχαήλ αγωνίστηκε μόλις μια φορά στο πρωτάθλημα, στην ήττα από την ΑΕΛ (3-0) την τελευταία...

Αστέρας Τρίπολης Μιχαήλ
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τον απέκτησε ο Αστέρας Τρίπολης το περσινό καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού για δύο χρόνια από τον ΑΠΟΕΛ. Ο λόγος τον Νεόφυτο Μιχαήλ.

Ο Κύπριος τερματοφύλακας έχει πάρει ελάχιστες ευκαιρίες. Ο Αστέρας Τρίπολης είχε βασικό τον Νίκο Παπαδόπουλο. Έτσι ο Μιχαήλ αγωνίστηκε μόλις μια φορά στο πρωτάθλημα, στην ήττα από την ΑΕΛ (3-0) την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και στα δύο παιχνίδια κυπέλλου κόντρα στον Πλατανιά.

Οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν ότι ο 26άχρονος τερματοφύλακας, αν και η συμφωνία των δύο πλευρών ισχύει και για την επόμενη σεζόν, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να επιστρέψει στην Κύπρο και την ιδιαίτερη πατρίδα του την Λευκωσία.

Εκεί θα συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο. Στον τοπικό Ολυμπιακό. Του οποίου προπονητής είναι ο Γιάννης Πετράκης. Στον Ολυμπιακό Λευκωσίας θα συνεχίσει και ο πρώην, πλέον γυμναστής του Άρη, Λάζαρος Βαρδάκης.

Exit mobile version