ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρίπολης: Νίκησε τον Λεβαδειακό

Σίτο και Κρέσπι τα γκολ (2-0)

Αστέρας Τρίπολης: Νίκησε τον Λεβαδειακό
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αστέρας Τρίπολης: Επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (4/9) στην Τρίπολη.

Δύο Ισπανοί, ο Σίτο και ο Κρέσπι, σημείωσαν τα γκολ του αγώνα.

Ο Σίτο άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με φοβερό σουτ, ενώ ο Κρέσπι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με καρφωτή κεφαλιά στο 29’.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Ο Αστέρας Τρίπολης απείλησε επίσης με τον Μπελόκ, ο οποίος είχε ένα άστοχο σουτ στο 42′.

Στο β’ ημίχρονο, συγκεκριμένα στο 59′, η κεφαλιά του Μπαράλες έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι και στο 75′ ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού μπλόκαρε την κεφαλιά του Χαουρέγκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς Λεβαδειακού αγωνίστηκε ως αλλαγή ο νεοφερμένος Κριστιάν Άντερσον Κονάν.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Χιμένεθ): Τσιφτσής (83′ Ψεύτης), Βλάχος (65′ Αλάγκμπε), Ορτέγα, Ματρικάρντι, Σουάρες (65′ Αλί Μπαμπά), Μπελόκ (46′ Τασουλής), Παναγιώτου, Σίτο (72′ Χριστόπουλος), Καπίγια, Μπαράλες (62′ Χαουρέγκι), Κρέσπι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σπανός): Μπάγιτς, Χατζολάμπρος, Παντελιάδης, Λιάγκας, Κοζορώνης, Νίκας, Φυτανίδης, Καστιγιόν, Σανάμπρια, Ιωαννίδης, Συμελίδης.

Έπαιξαν και οι Κοκκάλας, Μαχαίρας, Βήχος, Τσιάπρας, Καραμπάς, Μητρόπουλος, Καραχάλιος, Σένκα, Ορφανίδης, Μακρής, Κονάν, Ενομό.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Χουάν Μανουέλ Μουνάφο γύρισε στον Αστέρα Τρίπολης

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version