ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρίπολης: Το επιπλέον κίνητρο του Μπαράλες

Το ήθελε πολύ το γκολ κόντρα στη Λαμία

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Εύκολη νίκη πήρε ο Αστέρας Τρίπολης τη Δευτέρα (29/10) σε ένα ματς που ήταν κομβικό για να ηρεμήσει. Και ένας εκ των πρωταγωνιστών του ήταν ο Χερόνιμο Μπαράλες.

Ο Αργεντινός δεν έχει καταφέρει να πάρει σπίτι του τη φανέλα του βασικού. Υπάρχουν ματς που ξεκινάει, υπάρχουν και άλλα που τα βλέπει από τον πάγκο. Όποτε παίζει, προσπαθεί να δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μπόρχα Χιμένεθ.

Σε αυτό το ματς, όμως, είχε και ένα επιπλέον κίνητρο και αυτό ήταν ο αντίπαλος. Έπαιζε κόντρα στην περσινή του ομάδα, απέναντι σε εκείνη που με τη φανέλα της πέρσι βγήκε πρώτος της σκόρερ.

Η Λαμία το καλοκαίρι δεν έκανε την παραμικρή προσπάθεια για να τον κρατήσει. Σε πολλούς προκάλεσε εντύπωση αυτό. Ακόμα και στον ίδιο τον παίκτη. Ήθελε να μείνει στην Ελλάδα, το έψαξε πολύ και τελικά ο Αστέρας Τρίπολης τον έκανε δικό του.

Να σημειωθεί, πάντως, πως γενικότερα με τη συμπεριφορά του ο Μπαράλες έδειξε να τα έχει αφήσει όλα αυτά στο παρελθόν. Πριν το ματς, αλλά και μετά ήταν σε διάφορα πηγαδάκια με πρώην συμπαίκτες του, ενώ και με τους διοικούντες όσες συζητήσεις έκανε, ήταν σε καλό κλίμα.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version