ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρίπολης: Τρίτος σε βαθμούς στον δεύτερο γύρο

Ξεκίνησε μέτρια τη σεζόν ο Αστέρας Τρίπολης. Σε τέτοιο βαθμό που τον πρώτο καιρό ήταν αρκετές οι μουρμούρες για τον Μίλαν Ράσταβατς. Στο περιβόητο ματς με τον Ατρόμητο ο Σέρβος τεχνικός έπαιζε το κεφάλι του. Και εκεί ο Αστέρας Τρίπολης έδωσε απαντήσεις. Πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του, αν όχι την καλύτερη, και δεν...

Αστέρας Τρίπολης: Τρίτος σε βαθμούς στον δεύτερο γύρο
Αστέρας Τρίπολης: Τρίτος σε βαθμούς στον δεύτερο γύρο
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ξεκίνησε μέτρια τη σεζόν ο Αστέρας Τρίπολης. Σε τέτοιο βαθμό που τον πρώτο καιρό ήταν αρκετές οι μουρμούρες για τον Μίλαν Ράσταβατς.

Στο περιβόητο ματς με τον Ατρόμητο ο Σέρβος τεχνικός έπαιζε το κεφάλι του. Και εκεί ο Αστέρας Τρίπολης έδωσε απαντήσεις. Πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του, αν όχι την καλύτερη, και δεν ξανακοίταξε πίσω.

Οι Αρκάδες μέχρι το 0-0 με τη Λαμία έφτασαν να κάνουν έξι σερί νίκες στη Super League 1 και μετά από 22 παιχνίδια έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ πρακτικά. Ταυτόχρονα είναι στο -2 από τη δεύτερη θέση.

Δεν είναι τυχαίο αυτό και ο λόγος έχει να κάνει με την εντυπωσιακή πορεία του στον δεύτερο γύρο. Οι «κιτρινομπλέ» μέσα στο 2021 έχουν μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς σχεδόν από κάθε άλλη ομάδα. Μόνο ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός και ο φορμαρισμένος Παναθηναϊκός τους περνούν. Ο πρώτος έχει 24 βαθμούς με οκτώ νίκες και την ήττα (σ.σ. το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν για τον πρώτο γύρο), ενώ ο δεύτερος 23 βαθμούς με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες. Στους 20 είναι ο Αστέρας Τρίπολης με έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, αυτή από τον Ολυμπιακό. Πιο πίσω βρίσκονται ΑΕΚ (16 βαθμοί), ΠΑΟΚ (15 βαθμοί) και Άρης (14 βαθμοί).

Exit mobile version