ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παράσχος : «Ομάδα-όνειρο»

Ο Γιώργος Παράσχος είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Δευτέρας (12/11), ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, έχοντας ως στόχο να επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα και να τη βάλει στις σωστές… ράγες. Ο 66χρονος τεχνικός, που έχει αρχίσει να περνάει τα δικά του «θέλω» στην ομάδα, μίλησε για τους λόγους που επέλεξε να αποδεχθεί την...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Γιώργος Παράσχος είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Δευτέρας (12/11), ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, έχοντας ως στόχο να επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα και να τη βάλει στις σωστές… ράγες.

Ο 66χρονος τεχνικός, που έχει αρχίσει να περνάει τα δικά του «θέλω» στην ομάδα, μίλησε για τους λόγους που επέλεξε να αποδεχθεί την πρόταση των Αρκάδων: «Το όνειρο του κάθε προπονητή είναι να δουλεύει σε ομάδες στις οποίες υπάρχουν όλες οι προοπτικές για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά. Από την πρώτη εντύπωση την οποία σχημάτισα, πραγματικά κατάλαβα ότι χαίρεσαι να δουλεύεις σε αυτή την ομάδα.»

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην χαμηλή βαθμολογική θέση της ομάδας: «Αδικείται ο Αστέρας που βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση και τα παιδιά έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους.»

 

Έκπληξη, η ΑΕΚ τσεκάρει και δεξί μπακ

Exit mobile version