ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αναμένεται συζήτηση για μεταγραφικά

Μετά το Πάσχα, οι Γιώργος Σπανός και Νταμίρ Κάναντι θα προχωρήσουν το πλάνο για τη νέα σεζόν
Αναμένεται συζήτηση για μεταγραφικά

Ο μεγάλος στόχος της διοίκησης του Ατρομήτου ήταν να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το θέμα της ανανέωσης του Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός προπονητής είχε συμφωνήσει από τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά μέχρι πρόσφατα, οι δύο πλευρές δεν είχαν βάλει τις υπογραφές τους στο νέο συμβόλαιο.

Ο Κάναντι υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και πλέον τίθεται σε εφαρμογή και το πλάνο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτές τις μέρες το βασικό θέμα συζήτησης είναι αν και πότε θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Ωστόσο, μετά το Πάσχα, ο Γιωργος Σπανός αναμένεται να έχει μία συνάντηση με τον Αυστριακό προπονητή, ώστε να συζητήσουν για την επόμενη χρονιά.

Είναι δεδομένο ότι θα γίνει προσπάθεια για να κρατήσουν κάποιους από τους δανεικούς, ενώ θα ξεκινήσουν συζητήσεις με ενδεχόμενους μεταγραφικούς στόχους, αφού ο Ατρόμητος θα παίξει του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τα νέα αποκτήματα θα πρέπει να έρθουν όσο πιο σύντομα γίνεται.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αναμένεται συζήτηση για μεταγραφικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.