ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Άλλαξαν τα… κόζια για Μανούσο!

Ατρόμητος: Πολύ πιθανό να ανανεωθεί το συμβόλαιο του 33χρονου επιθετικού και δεύτερου σκόρερ όλων των εποχών των Περιστεριωτών.

Ατρόμητος: Πολύ πιθανό να ανανεωθεί το συμβόλαιο του 33χρονου επιθετικού και δεύτερου σκόρερ όλων των εποχών των Περιστεριωτών.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ατρόμητος: Πολύ πιθανό να ανανεωθεί το συμβόλαιο του 33χρονου επιθετικού!

Ατρόμητος: Τον Δεκέμβριο τον ήθελε ο Απόλλων Σμύρνης. Τσεκαρισμένο. Μάλιστα η «Ελαφρά Ταξιαρχία» το έψαξε για να τον αποκτήσει με μεταγραφή, δίνοντας χρήματα στους Περιστεριώτες. Ο Γιώργος Μανούσος βρίσκεται από το 2017 στο Περιστέρι και πριν λίγους μήνες φαινόταν πως ο κύκλος του στους «κυανόλευκους» κλείνει.

Η αποχώρηση Νταμίρ Κάναντι -με τον οποίο δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις, ούτε στην πρώτη, ούτε στην δεύτερη θητεία του Αυστριακού προπονητή- άλλαξε τα… κόζια και τα σημάδια δείχνουν οτι o Μυτιληνιός επιθετικός θα φοράει το περιβραχιόνιο του Ατρομήτου και την επόμενη σεζόν.

Ο 33χρονος φορ και δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών των «κυανόλευκων», συμπληρώνει τέσσερα χρόνια στα Δυτικά Προάστια και η αίσθηση που επικρατεί πλέον είναι οτι θα «γράψει» και πέμπτη. Ο Γιώργος Σπανός θέλει να τον κρατήσει. Και ο Μανούσος είναι «ζεστός» να παραμείνει. Πως θα χαλάσει;

Exit mobile version