ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Αποστολή με Γκάλο και Χαρίση

Τη Λαμία υποδέχεται ο Ατρόμητος την Τετάρτη (18/12) στο Περιστέρι και ο στόχος είναι η δεύτερη σερί νίκη ώστε να είναι σε τροχιά εξάδας. Το θετικό για τους Περιστεριώτες είναι πως επιστρέφουν οι Γκάλο και Χαρίσης. Ο πρώτος ξεπέρασε το μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και ο δεύτερος εξέτισε την ποινή του. Εκείνοι που κόπηκαν από...
Ατρόμητος: Αποστολή με Γκάλο και Χαρίση

Τη Λαμία υποδέχεται ο Ατρόμητος την Τετάρτη (18/12) στο Περιστέρι και ο στόχος είναι η δεύτερη σερί νίκη ώστε να είναι σε τροχιά εξάδας.

Το θετικό για τους Περιστεριώτες είναι πως επιστρέφουν οι Γκάλο και Χαρίσης. Ο πρώτος ξεπέρασε το μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και ο δεύτερος εξέτισε την ποινή του.

Εκείνοι που κόπηκαν από την αποστολή ήταν οι Νάτσος και Ταλόχα. Για το Πορτογάλο έχουμε ενημερώσει. Πληρώνει την εμφάνισή του με τον Άρη και την αδυναμία του να περιορίσει τον Φετφατζίδη.

Η αποστολή: Μέγιερι, Καχίλα, Βέλλιος, Ρισβάνης, Γκάλο, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Ουγκράι, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Χαρίσης, Ρόσα, Μάντσον, Μανούσος, Μανδάς και Μπαένα.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατρόμητος: Αποστολή με Γκάλο και Χαρίση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.