ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Άρχισε να ψάχνεται ο Μανδάς

Είναι από τους παίκτες που ο Ατρόμητος πόνταρε πως θα βγάλει λεφτά. Ειδικά στο ξεκίνημά του ακούστηκαν τρομερά λόγια για το ταλέντο του και την προοπτική που έχει

Ατρόμητος: Άρχισε να ψάχνεται ο Μανδάς
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Είναι από τους παίκτες που ο Ατρόμητος πόνταρε πως θα βγάλει λεφτά. Ειδικά στο ξεκίνημά του ακούστηκαν τρομερά λόγια για το ταλέντο του και την προοπτική που έχει.

Στα 19 του ο Χρήστος Μανδάς κερδίζει διαρκώς παραστάσεις, μαθαίνει από τα λάθη του και βελτιώνεται. Το κοντέρ φέτος γράφει 11 συμμετοχές στη Super League 1. Ο Ατρόμητος έχει συμβόλαιο μαζί του έως το 2022 και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα προσπαθήσει να τον «δέσει» για περισσότερα χρόνια.

Κατά καιρούς οι «σειρήνες» για τον νεαρό είναι αρκετές. Ο ίδιος φαίνεται να έχει αρχίσει να το σκέφτεται. Δεν μιλάμε για το να αλλάξει ομάδα. Ο κάθε ποδοσφαιριστής ούτως ή άλλως έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του το βήμα παραπάνω.

Αναφερόμαστε στο να αλλάξει μανατζερική στέγη. H Rogon, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες, παρέχει τη δική της ασφάλεια. Ωστόσο, ο Μανδάς είναι ανοιχτός στο να ακούσει και κάτι άλλο. Και ως project δεν περνά απαρατήρητο ο κίπερ των Περιστεριωτών.

Exit mobile version