ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Χωρίς τον Ραμπέλο στην Τρίπολη

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ατρόμητος, ο οποίος πηγαίνει στην Τρίπολη να αντιμετωπίσει τον Αστέρα. Δύο ομάδες που ξεκίνησαν με βλέψεις το πρωτάθλημα και προβληματίζουν τελευταία θα αναμετρηθούν σε έναν αγώνα που μπορεί ανάλογα με το αποτέλεσμά του να έχει και εξελίξεις. Το θετικό για τον Νταμίρ Κάναντι είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα της...

Ατρόμητος Ραμπέλο
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ατρόμητος, ο οποίος πηγαίνει στην Τρίπολη να αντιμετωπίσει τον Αστέρα. Δύο ομάδες που ξεκίνησαν με βλέψεις το πρωτάθλημα και προβληματίζουν τελευταία θα αναμετρηθούν σε έναν αγώνα που μπορεί ανάλογα με το αποτέλεσμά του να έχει και εξελίξεις.

Το θετικό για τον Νταμίρ Κάναντι είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Ο τραυματίας Ραμπέλο παραμένει εκτός και από εκεί και πέρα οι Στρούγγης και Γιακουμάκης κόπηκαν από τον Αυστριακό τεχνικό. Έτσι ο Ατρόμητος θα έχει όλα τα υπόλοιπα όπλα του.

Η αποστολή: Μανδάς, Γιαννιώτης, Θεοδωράκης, Μάτιτς, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Τομάσεβιτς, Χαρίσης, Ενσικουλού, Μουνίθ, Αγκάγιεφ και Γκάλο.

Exit mobile version