ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Δικός του και ο Χατζηισαΐας!

Απομένει να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο θα πάει για τρίτη σεζόν στο Περιστέρι

Χατζηισαΐας
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Από τους στυλοβάτες του Ατρομήτου -και- τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν ο Δημήτρης Χατζηισαΐας. Μαζί με τον Σπύρο Ρισβάνη, άλλωστε, έχουν συνθέσει ένα από τα καλύτερα δίδυμα στη Super League τα τελευταία χρόνια.

Είναι απολύτως λογικό, λοιπόν, να θέλουν να τον κρατήσουν στο Περιστέρι και εδώ και καιρό να αναζητούν την κατάλληλη φόρμουλα για να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, έκλεισε και o 27χρονος κεντρικός αμυντικός στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

Το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο θα ντυθεί για τρίτη φορά στα «κυανόλευκα».

Από τις 17 Απριλίου είχε ενημερώσει το Sportime πως ο Δημήτρης Χατζηισαΐας στην Ελλάδα θα αγωνιστεί μόνο για τον Ατρόμητο και αφού δεν βρέθηκε αυτό που έψαχνε στο εξωτερικό, σύντομα θα γυρίσει σε γνώριμα λημέρια.

Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα (24/6) ξεκίνησε και επίσημα η σεζόν για τον Ατρόμητο καθώς πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση μπροστά στον κόσμο.

Το παρών φυσικά έδωσαν και τα τελευταία δύο μεταγραφικά αποκτήματα, οι Απόστολος Βέλλιος και Χάρης Χαρίσης, οι οποίοι θα ενισχύσουν σημαντικά και ποιοτικά το έμψυχο δυναμικό.

Οι Περιστεριώτες υπενθυμίζεται πως παίζουν στον 2ο προκριματικό του Europa League και γι’ αυτό έπρεπε να ξεκινήσουν από νωρίς την προετοιμασία τους.

Exit mobile version