ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Προς αποχώρηση ο Μπουσούλατζιτς

Ότι ο Ατρόμητος έχει σοβαρά θέματα στα αποδυτήριά του είναι δεδομένο και καταγεγραμμένο. Δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση ο Νταμίρ Κάναντι και φαίνεται αυτό από πολύ νωρίς. Για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον Αζέρ Μπουσούλατζιτς είχαμε αναφερθεί προ ημερών. Την Τρίτη (15/9) υπήρξε και συνάντηση ανάμεσα στους δύο παρουσία και κάποιων ακόμη. Ο...

Ατρόμητος Μπουσούλατζιτς
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ότι ο Ατρόμητος έχει σοβαρά θέματα στα αποδυτήριά του είναι δεδομένο και καταγεγραμμένο. Δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση ο Νταμίρ Κάναντι και φαίνεται αυτό από πολύ νωρίς. Για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον Αζέρ Μπουσούλατζιτς είχαμε αναφερθεί προ ημερών.

Την Τρίτη (15/9) υπήρξε και συνάντηση ανάμεσα στους δύο παρουσία και κάποιων ακόμη. Ο Κάναντι δεν θέλησε να βάλει νερό στο κρασί του, δεν δέχτηκε τη συγγνώμη του Βόσνιου και έλεγε τα δικά του. Το αποτέλεσμα είναι ο Ατρόμητος να στερείται στο εξής έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, αφού από τα χείλη του Αυστριακού ειπώθηκε πως δεν υπολογίζεται ξανά ο Μπουσούλατζιτς.

Οι δρόμοι πλέον είναι δύο. Ο ένας να κάτσει ο παίκτης πάνω στο συμβόλαιό του και να περιμένει μήπως απολυθεί κάποια στιγμή ο Κάναντι. Αφού το πρόβλημα είναι ο Αυστριακός και όχι το κλαμπ. Ο δεύτερος είναι το να ψαχτεί αλλού στις μέρες που απομένουν και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει και ο πιο πιθανός.

Δεν είναι εύκολο να βρεθεί ομάδα από τη μία στιγμή στην άλλη, αφού δεν είχε και τόσο μικρό συμβόλαιο στο Περιστέρι. Ήδη, πάντως, ο Απόλλων Σμύρνης παρακολουθεί τις εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση.

Exit mobile version