ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Σκέψεις να δοθεί δανεικός ο Γαρουφαλιάς

Ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς αποτέλεσε την πρώτη, χρονικά, μεταγραφή του Ατρομήτου το περασμένο καλοκαίρι. Ο 25χρονος μέσος έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες, αλλά δεν έχει καταφέρει να «γράψει» συμμετοχή στο πρωτάθλημα.  Σύμφωνα με πληροφορίες του Sporitme, o ποδοσφαιριστής έχει ενημερωθεί επίσημα ότι δεν υπολογίζεται και στα Δυτικά προάστια εξετάζουν το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός...

Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς αποτέλεσε την πρώτη, χρονικά, μεταγραφή του Ατρομήτου το περασμένο καλοκαίρι. Ο 25χρονος μέσος έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες, αλλά δεν έχει καταφέρει να «γράψει» συμμετοχή στο πρωτάθλημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sporitme, o ποδοσφαιριστής έχει ενημερωθεί επίσημα ότι δεν υπολογίζεται και στα Δυτικά προάστια εξετάζουν το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός για το υπόλοιπο μισό της σεζόν και το καλοκαίρι να αποδεσμευθεί.

Θετικός στο ενδεχόμενο δανεισμού ο Γαρουφαλιάς, αλλά «σκοντάφτει» στα «θέλω» του αφού δεν «ψήνεται» να πάει οπουδήποτε δανεικός. Από Ελλάδα κοιτάει συγκεκριμένες περιπτώσεις, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Κύπρο.

 

Exit mobile version