ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: «Τελειώνουν» Ενσικουλού και Καχίλα

Στα Χάνια Πηλίου βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ατρόμητος (1/8) και έτσι βγήκε και η πρώτη είδηση για τη νέα σεζόν. Αναμενόμενη, βέβαια, αφού καιρό πριν είχαμε προϊδεάσει για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Ταλ Καχίλα και Κλαρκ Ενσικουλού «κόπηκαν» από την αποστολή και βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας. Ο Ατρόμητος δεν μπορεί να πληρώνει καλά...

Ατρόμητος Ενσικουλού Καχίλα
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στα Χάνια Πηλίου βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ατρόμητος (1/8) και έτσι βγήκε και η πρώτη είδηση για τη νέα σεζόν. Αναμενόμενη, βέβαια, αφού καιρό πριν είχαμε προϊδεάσει για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Ταλ Καχίλα και Κλαρκ Ενσικουλού «κόπηκαν» από την αποστολή και βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας.

Ο Ατρόμητος δεν μπορεί να πληρώνει καλά συμβόλαια σε παίκτες που δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα τη στιγμή που ο κορονοϊός έχει ζορίσει τόσο την κατάσταση για όλους. Από τον Μάρτιο είχαμε αποκαλύψει πως ο Ενσικουλού μπήκε στην transfer list. Όσο για τον Καχίλα; Είναι γνωστό πως βρισκόταν στον αέρα από όταν αποχώρησε ο Γιάννης Αναστασίου. Μπορεί να διασώθηκε τον Ιανουάριο, αλλά έμοιαζε απίθανο να μην αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, ο Νταμίρ Κάναντι έκανε την πρώτη του προπόνηση στα Χάνια το απόγευμα έχοντας στη διάθεσή του 21 παίκτες. Αυτοί είναι οι: Μανδάς, Θεοδωράκης, Σάλτας, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Νταβιώτης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Νάτσος, Μπουσούλατζιτς, Ζάννης, Μανούσος, Αθανασίου, Βέλλιος, Χαρίσης, Κωτσόπουλος και Τριμμάτης.

Τέλος, στην προετοιμασία βρίσκεται σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο (Ερβάς, Ρούσσης, Πήδουλας, Αντωνόπουλος, Βενιαμίν), ο ιατρός Ανδρέας Πισκοπάκης, ο επικεφαλής του physio team Παναγιώτης Αμπελιώτης, οι φυσικοθεραπευτές Λευτέρης Γαϊτάνος και Δημήτρης Γκρεκός, οι φροντιστές Σαράντος Χατζηγιαννάκης και Παναγιώτης Φραγκούλης και ο team manager Νίκος Λαζαρίδης.

Exit mobile version