ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Το «ευχαριστώ» της ΠΑΕ στο Κερατσίνι

Σπορά έγινε τις προηγούμενες μέρες στο προπονητικό κέντρο Μαζαράκη και γι’ αυτό ο Ατρόμητος χρειάστηκε να μετακομίσει προσωρινά στο Κερατσίνι για να κάνει προπονήσεις. Έτσι εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον δήμο και την ομάδα. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να ευχαριστήσει τη δημοτική αρχή και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστο Βρεττάκο και τον...

Ατρόμητος
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σπορά έγινε τις προηγούμενες μέρες στο προπονητικό κέντρο Μαζαράκη και γι’ αυτό ο Ατρόμητος χρειάστηκε να μετακομίσει προσωρινά στο Κερατσίνι για να κάνει προπονήσεις. Έτσι εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον δήμο και την ομάδα.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να ευχαριστήσει τη δημοτική αρχή και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστο Βρεττάκο και τον πρόεδρο του Α.Π.Ο. Κερατσινίου, Μάκη Αποστόλου για την παραχώρηση του δημοτικού σταδίου της πόλης «Παναγιώτης Σαλπέας» και την άψογη συνεργασία.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε τις προπονήσεις αυτών των ημερών στο δημοτικό στάδιο Κερατσινίου λόγω της σποράς που γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στο προπονητικό κέντρο Μαζαράκη».

 

Exit mobile version