ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Βαρύ το κλίμα για τον Αναστασίου

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται πλέον ο Έλληνας τεχνικός

Αναστασίου
Αναστασίου
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Την ήττα με 2-1 στην Τρίπολη γνώρισε ο Ατρόμητος έχοντας κακή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Αυτό λέει πολλά και για τον Γιάννη Αναστασίου.

Ότι δεν πατούσε καλά είναι γνωστό. Από τις 9 Σεπτεμβρίου σας έχει μεταφέρει το Sportime τις μουρμούρες που υπάρχουν για τον Έλληνα τεχνικό. Προ ημερών τονίσαμε πως το ματς με τον Αστέρα ήταν σημαντικό.

Εκεί ο Ατρόμητος όχι μόνο δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε, αλλά βρέθηκε να χάνει από τα… αποδυτήρια. Υπάρχουν πράγματα που χρεώνονται στον 46χρονο Αρτινό και σαφώς ο προβληματισμός είναι μεγάλος.

Ούτε απόφαση έχει παρθεί, όμως, ούτε κίνηση φαίνεται πως θα γίνει άμεσα. Στο Περιστέρι δε θέλουν να παίρνουν αποφάσεις εν θερμώ. Πριν από το ματς, άλλωστε, το σκεπτικό ήταν πως και να έρθει η ήττα στην Τρίπολη, ο Αναστασίου θα έχει μία τελευταία ευκαιρία με τον Παναιτωλικό την επόμενη αγωνιστική.

Να σημειωθεί, όμως, πως η πίεση του κόσμου είναι μεγάλη. Φίλοι του Ατρομήτου που είχαν πάει στην Τρίπολη, μετά τη λήξη του αγώνα αποδοκίμασαν τον πρώην κόουτς της Ομόνοιας, όταν εκείνος πήγε προς το μέρος τους.

Exit mobile version