ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: Έβγαλε εκτός στόχων τον Ατρόμητο από τις αρχές Φεβρουαρίου

Το ξαναζεσταμένο φαγητό σχεδόν ποτέ δεν είναι εξίσου πετυχημένο. Το βιώνει αυτό και ο Ατρόμητος. Αποφάσισε να φέρει πίσω τον Νταμίρ Κάναντι και μάλιστα να του δώσει τα κλειδιά του μαγαζιού. Τα αποτελέσματα εμφανή. Για το μπάτζετ του, το υλικό που υπήρχε το καλοκαίρι και τους στόχους του δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς...

Κάναντι: Έβγαλε εκτός στόχων τον Ατρόμητο από τις αρχές Φεβρουάριο
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Το ξαναζεσταμένο φαγητό σχεδόν ποτέ δεν είναι εξίσου πετυχημένο. Το βιώνει αυτό και ο Ατρόμητος. Αποφάσισε να φέρει πίσω τον Νταμίρ Κάναντι και μάλιστα να του δώσει τα κλειδιά του μαγαζιού. Τα αποτελέσματα εμφανή.

Για το μπάτζετ του, το υλικό που υπήρχε το καλοκαίρι και τους στόχους του δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς πως ο Ατρόμητος είναι η πιο κακοδουλεμένη ομάδα της Super League 1. Ο Κάναντι αλλάζει τις ενδεκάδες σαν τα πουκάμισα, πήγαινε για μεγάλο χρονικό διάστημα από το ένα σύστημα στο άλλο, έκανε σκωτσέζικα ντους σε παίκτες και δεν έλειψαν και οι αντιπαραθέσεις με διάφορους εξ αυτών. Υπάρχουν επεισόδια που έχουν αποσιωπηθεί όχι μόνο μεταξύ προπονητή και παικτών, αλλά και μεταξύ των ίδιων των παικτών, δείγμα ότι και τα αποδυτήρια ο Αυστριακός δεν τα ελέγχει.

Φυσικά το πιο σημαντικό για κάθε κόουτς είναι τα αποτελέσματα. Αρχές Φεβρουαρίου και ο Ατρόμητος έχει έναν βαθμό παραπάνω από τον Βόλο, ενώ βρίσκεται στο -8 από τον έκτο Αστέρα Τρίπολης. Θεωρητικά μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση και με το ματς του δεύτερου γύρου να είναι στο Περιστέρι. Η εικόνα των δύο ομάδων, όμως, δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Και να σκεφτεί κανείς πως υπάρχουν ματς που τα πήραν οι «κυανόλευκοι» και δεν μπορούσες να καταλάβεις πώς. Το διπλό στο ΟΑΚΑ ήρθε χωρίς να έχουν ευκαιρία, η νίκη στο εντός έδρας ματς με τη Λαμία ήταν επίσης κόντρα στη ροή του αγώνα.

Παρεμπιπτόντως, αναφερόμαστε σε δύο ματς που ήταν κομβικά. Πριν και από τα δύο ακούγονταν διάφορα για το μέλλον του Κάναντι. Και εάν το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν αρκετά νωρίς, σε εκείνο με τη Λαμία λεγόταν πως το αφεντικό το σκέφτεται σοβαρά να δώσει ακόμα και την αποζημίωση. Βέβαια, η θεωρία από την πράξη διαφέρει.

Ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα με τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Θυμάται κανείς τον Ατρόμητο να χάνει με 0-3 στο 13′ στο γήπεδό του; Το τελικό 2-3 είναι τιμητικό για τους Περιστεριώτες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε ευκαιρίες, ενώ του στερήθηκε η δυνατότητα και να βάλει τέταρτο γκολ με ένα οφσάιντ-εφεύρεση στο πρώτο ημίχρονο. Ένας σημαντικός στόχος χάθηκε και ο Κάναντι βρίσκεται στα σκοινιά.

Πιστεύει κανείς πως εάν δεν υπήρχε θέμα αποζημίωσης, ο Ατρόμητος δεν θα είχε ήδη αλλάξει προπονητή; Αλλά το καλοκαιρινό λάθος ήταν διπλό. Όχι μόνο δόθηκε η δυνατότητα στον Αυστριακό να κάνει -σχεδόν- ό,τι μεταγραφές ήθελε, αλλά του προσφέρθηκε και κλειστό διετές με απολαβές ιδιαίτερα υψηλές. Επομένως, για να υπάρξει διαζύγιο, θα πρέπει να μπει και πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Exit mobile version