ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Θέλουν φινάλε με 56 βαθμούς στο Περιστέρι

Την δεύτερη καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή των τελευταίων ετών θα κυνηγήσει ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δυο παιχνίδια απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος με Λεβαδειακό εκτός και Κέρκυρα εντός έδρας,  και στον Ατρόμητο ήδη έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

Παρ΄όλα αυτά, στο Περιστέρι θέλουν να τερματίσουν την χρονιά με όσο το δυνατόν καλύτερο πρόσωπο και γι αυτό θα επιδιωχθεί στην βαθμολογική συγκομιδή να προστεθούν ακόμη έξι βαθμοί.

Με αυτούς, ο Ατρόμητος θα φτάσει τους 56 πόντους που θα είναι η δεύτερη καλύτερη συγκομιδή βαθμών μετά την σεζόν 2013-14 όταν με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο κατέλαβε την τρίτη θέση έχοντας 66 βαθμούς και απολογισμό 19 νίκες, 9 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Μέχρι στιγμής οι Περιστεριώτες έχουν 13 νίκες, 11 ισοπαλίες και 4 ήττες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο μοναδικός που συνδέει το τότε ρόστερ με το τωρινό είναι ο Χαβιέρ Ούμπιντες.

Το προπονητικό πρόγραμμα της Δευτέρας (23/4) περιελάμβανε αποθεραπεία, με τον Μανούσο να εξακολουθεί να κάνει ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας όμως τους ρυθμούς προπόνησης.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ:

«Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μετά την χθεσινή νίκη με 4-1 απέναντι στον Πλατανιά.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν ακολούθησαν ενεργητική αποθεραπεία σε γυμναστήριο και Spa και οι υπόλοιποι πρόγραμμα σε γυμναστήριο και γήπεδο.

Ο Μανούσος σύνεχισε το ατομικό του πρόγραμμα ανεβάζοντας ρυθμό και θα βρεθεί και την Τρίτη (24/4) στο Μαζαράκη ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα ξεκουραστούν με ρεπό που τους έδωσε ο Νταμίρ Κάναντι.

Στις προπονήσεις της U20 ο Ουεντραόγκο

Στο μεταξύ, στις προπονήσεις με την ομάδα της U20 του Ατρομήτου, παίρνει μέρος από την Δευτέρα (23/4) ο Τζόρνταν Ουεντραόγκο.

Πρόκειται για έναν Γάλλο χαφ, ο οποίος την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στη Μυτιλήνη, κάνοντας αρκετά καλές εμφανίσεις,

Ο Ουεντραόγκο, προέρχεται από τις ακαδημίες της Μαρσέιγ και αν πείσει μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες δεν αποκλείεται να αποκτηθεί.

Exit mobile version