ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγερν Μονάχου: Η «βόμβα» που σκέφτεται για αντι-Λεβαντόφσκι

Το κενό που άφησε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι μεγάλο και στη Μπάγερν Μονάχου στέφτονται να κάνουν το «μπαμ» για την επίθεση.

Μπάγερν Μονάχου: Η «βόμβα» που σκέφτεται για αντι-Λεβαντόφσκι
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε διαδικασία εύρεσης αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που αποχώρησε από την ομάδα.

Ο Πολωνός στράικερ αποτελούσε των… καπετάνιο της ομάδας έχοντας πετύχει 314 γκολ τα τελευταία οκτώ χρόνια, φεύγοντας για τη Μπαρτσελόνα και αφήνοντας πίσω του μεγάλο κενό.

Οι Βαυαροί γνωρίζουν πως θα πρέπει να φέρουν ένα «βαρύ» όνομα ώστε να αντικαταστήσει τον 33χρονο, με τα ονόματα ωστόσο να είναι περιορισμένα.

Έτσι, στο τραπέζι έπεσε το όνομα του Χάρι Κέιν και στη Γερμανία το… σκέφτονται ώστε να ενεργοποιήσουν τη «βόμβα». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το goal, υπάρχει διάψευση από τον Όλιβερ Καν, τονίζοντας πως πρόκειται για μία ακριβή περίπτωση, χωρίς ωστόσο να αποκλείει μία κίνηση για την απόκτησή του την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Βέβαια, υπάρχει μία αισιοδοξία πως θα γίνει τελικά κίνηση και η Μπάγερν θα κάνει το «μπαμ». Ωστόσο, αν αυτό δεν γίνει, τότε το κενό θα καλυφθεί εκ των έσω και όπως τονίζουν ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ενδέχεται να βάλει τον Μανέ στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Άγγλος επιθετικός αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα επιθετικών στην Ευρώπη, ενώ την περσινή χρονιά πέτυχε 27 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ, ωστόσο δεν είναι αρνητικός προκειμένου να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

 

Exit mobile version