ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγερν Μονάχου: Οπαδός βρήκε τον πιο τρελό τρόπο για να ξεχάσει τον Λεβαντόφσκι (vid)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποτελεί οριστικά παρελθόν και για τους οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου

Μπάγερν Μονάχου: Οπαδός βρήκε τον πιο τρελό τρόπο για να ξεχάσει τον Λεβαντόφσκι (pic)
Συντάκτης: Χρήστος Μαγγίνας Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Μπάγερν Μονάχου πούλησε το μεγάλο της αστέρι στην Μπαρτσελόνα και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ντύθηκε στα μπλαουγκράνα μετακομίζοντας από την Bundesliga στον μαγικό κόσμο της La Liga.

Οι Βαυαροί βέβαια δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια καθώς φρόντισαν να τον αντικαταστήσουν άμεσα με την απόκτηση του Σαντιό Μανέ αλλά και την ενίσχυση της άμυνας τους με την απόκτηση του Ντε Λιχτ.

Εκτός όμως από την ηγεσία της Μπάγερν και οι οπαδοί της ομάδας θα έπρεπε να αποχωριστούν τον αγαπημένο του Λέβα που τους οδήγησε μέχρι την κορυφή της Ευρώπης αλλά και σε πολλούς εγχώριους τίτλους, κατά την παρουσία του στο Μόναχο.

Μπάγερν Μονάχου: Οπαδός βρήκε τον πιο τρελό τρόπο για να ξεχάσει τον Λεβαντόφσκι

Ένας όμως εκ των οπαδών της πρωταθλήτριας Γερμανίας φαίνεται πως τα κατάφερε λίγο καλύτερα από τους υπόλοιπους καθώς χρησιμοποίησε το καινούργιο απόκτημα των Βαυαρών από τη Γιουβέντους, τον Ματάις Ντε Λιχτ για να ξεχάσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι  και μάλλον τα κατάφερε έστω και με τον.. πιο τρελό τρόπο.

Τι έκανε; Μα φυσικά μετέτρεψε την φανέλα που είχε προμηθευτεί με το όνομα του Πολωνού στράικερ σε μια αντίστοιχη με εκείνο του Ολλανδού κεντρικού αμυντικού!

Το αποτέλεσμα μαγικό, έστω και αν αυτοσχεδίασε!

Δείτε τον:

https://youtu.be/WrFt76L35C0

 

Exit mobile version