Μπαρτομέου: Στις 1-2 Νοεμβρίου, η πρόταση μομφής για τον ισχυρό άντρα της Μπαρτσελόνα (video)

Στον «αέρα» βρίσκεται η διοίκηση του Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου στην Μπαρτσελόνα. Βασικός λόγος για τον οποίο υπήρξε η φθορά της, ήταν η απόφαση του Λιονέλ Μέσι το καλοκαίρι να αποχωρήσει από την ομάδα. Τελικά ο Αργεντίνος σταρ μπορεί να παρέμεινε στους «Μπλαουγκράνα» αλλά η θέση του Μπερτομέου παραμένει πολύ δύσκολη. Έτσι προς ψήφιση αναμένεται να...
Μπαρτομέου: Στις 1-2 Νοεμβρίου, η πρόταση μομφής για τον ισχυρό άντρα της Μπαρτσελόνα (video)

Στον «αέρα» βρίσκεται η διοίκηση του Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου στην Μπαρτσελόνα. Βασικός λόγος για τον οποίο υπήρξε η φθορά της, ήταν η απόφαση του Λιονέλ Μέσι το καλοκαίρι να αποχωρήσει από την ομάδα.

Τελικά ο Αργεντίνος σταρ μπορεί να παρέμεινε στους «Μπλαουγκράνα» αλλά η θέση του Μπερτομέου παραμένει πολύ δύσκολη. Έτσι προς ψήφιση αναμένεται να τεθεί από τα μέλη της Μπαρτσελόνα στις 1-2 Νοεμβρίου, η πρόταση μομφής κατά του ισχυρού άντρα της Μπαρτσελόνα.

Απ’ ότι φαίνεται παρά το γεγονός πως οι εκλογές του συλλόγου είναι προγραμματισμένες για την άνοιξη, η διοίκηση θα αλλάξει νωρίτερα.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.