ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Μετά τον Πικέ «τελειώνει» και άλλο θρύλο της ομάδας ο Τσάβι!

Η Μπαρτσελόνα κάνει ολοκληρωτικό ξεσκαρτάρισμα και ο Τσάβι είναι ο βασικός λόγος!

Μπαρτσελόνα: Μετά τον Πικέ «τελειώνει» και άλλο θρύλο της ομάδας ο Τσάβι!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σίγουρα η Μπαρτσελόνα με προπονητή τον Τσάβι έχει αρχίσει και περνάει σε μία νέα εποχή, την οποία θέλει να γεμίσει με επιτυχίες.

Μπορεί αρκετές φήμες να ήθελαν τον Μικέλ Αρτέτα να παίρνει τη θέση του Ισπανού τεχνικού, κάτι τέτοιο δε φαίνεται ότι θα γίνει και ο σχεδιασμό στους Μπλαουγκράνα συνεχίζεται κανονικά.

Τι και αν είναι νωρίς λοιπόν; Η Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει να τσεκάρει μεταγραφικούς στόχους και πάνω από όλα θέλει να κάνει το ξεσκαρτάρισμα του.

Η αρχή έγινε από τον Ζεράρ Πικέ, ο οποίος σταμάτησε το ποδόσφαιρο και δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται, ενώ έρχεται και άλλος ένας από τους θρύλους της ομάδας.

Συγκεκριμένα, μιλάμε για το Σέρχιο Μπουσκέτς που προέρχεται φυσικά από τη Μασία και ήταν παρών στις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας.

Η Μπαρσελόνα δεν πρόκειται να του ανανεώσει το συμβόλαιο του και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Μάλιστα ήδη φαίνεται ότι έχει προτάσεις στα χέρια του, αφού τόσο ομάδες από τη Σαουδική Αραβία αλλά και από το MLS τον θέλουν.

Ο ίδιος πάντως φαίνεται ότι προτιμάει να πάει στην Αμερική, όπου όπως και να το κάνουμε και η ποιότητα ζωής είναι καλύτερη και το πρωτάθλημα πιο ενδιαφέρον.

Exit mobile version