ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Ο μεγάλος στόχος για τον αντικαταστάτη του Μπουσκέτς – Ετοιμάζεται για το μεγάλο μπαμ!

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να κάνει μία μεγάλη μεταγραφή για να αντικαταστήσει τον Σέρχιο Μπουσκέτς.

Μπαρτσελόνα: Ο μεγάλος στόχος για τον αντικαταστάτη του Μπουσκέτς – Ετοιμάζεται για το μεγάλο μπαμ!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που θα έχει να αντιμετωπίσει η Μπαρτσελόνα σε λίγο καιρό, είναι η αντικατάσταση του Σέρχιο Μπουσκέτς, οποίος μεγαλώνει και δεν προσφέρει όλα όσα στο παρελθόν.

Ο Ισπανός αμυντικός χαφ, δεν μπορεί πλέον να καλύψει όσα χρειάζεται ο Τσάβι και έχει στο μυαλό του και έτσι πρέπει άμεσα να βρεθεί ένας παίκτης που μπορεί να αναλάβει τη θέση του.

Φαίνεται λοιπόν σύμφωνα με τη «Mirror» ότι η Μπαρτσελόνα έχει καταλήξει στον ιδανικό παίκτη για να καλύψει το κενό του.

Αυτός δεν είναι άλλος από Ζορζίνιο της Τσέλσι, ο οποίος έχει αρκετά παρόμοια χαρακτηριστικά, ενώ σίγουρα και τεχνικά είναι στο ίδιο, αν όχι και σε ανώτερο επίπεδο.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και μπορεί από τον Ιανουάριο να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα ο ίδιος θελήσει.

Έτσι οι Μπλαουγκράνα θέλουν να τον προσεγγίσουν, προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του και να έρθει το καλοκαίρι για ενισχύσει ακόμα περισσότερο το σχέδιο που έχει ο Τσάβι στο μυαλό του.

Η κατάσταση στην Τσέλσι είναι σίγουρα αρκετά περίεργη, πρόταση ανανέωσης δεν έχει γίνει ακόμα στον Ιταλό και έτσι το πιο πιθανό είναι να θέλει να δοκιμάσει να αγωνιστεί και στη La Liga.

Πάντως τη φετινή χρονιά σε έξι αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει ένα γκολ στην Premier League.

Exit mobile version