ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπέος για Κούγια: «Για κλωτσιές τον είχαμε. Γελάγαμε μαζί του»!

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στην κόντρα του Αλέξη Κούγια με τον Νίκο Τζώρτζογλου

Μπέος
Συντάκτης: Κώστας Λάππας Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τα τελευταία 24ώρα έχει ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα σε Αλέξη Κούγια και Νίκο Τζώρτζογλου, με τον έμπειρο νομικό να αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι είχε δει τον Αχιλλέα Μπέο να ρίχνει… χαστούκια στον Κρητικό παράγοντα!

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στο Metropolis 95.5  τονίζοντας ότι στα περισσότερα συμφωνεί με τον Τζώρτζογλου για το ρόλο του Κούγια και δε θέλησε να πει πολλά για το εν λόγω περιστατικό.

Ωστόσο, αναφέρθηκε στον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ με γεγονότα του παρελθόντος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπέος

«Πολλά από αυτά που λέει ο Τζώρτζογλου για τον Κούγια είναι αλήθεια. Όμως, δεν μπορείς να αφήνεις έναν άνθρωπο που γνωρίζει δικαστές και ξέρει το αντικείμενο και να κάνει άνω κάτω το ποδόσφαιρο.

Να λέει ό,τι γουστάρει, να δυσφημεί. Επί Γκαγκάτση δεν γινόταν αυτά. Δεν τον βλέπαμε τότε. Για κλωτσιές τον είχαμε. Γελάγαμε μαζί του. Ξαφνικά συμμετέχει, έθεσε και υποψηφιότητα. Άσε τον Αλέκο να λέει, λοιπόν».

Για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Καλά κάνουν. Το χειρότερο ήταν όταν έκανε επίθεση σε όλα τα μέλη της ΕΠΟ. Πήρα ένα φίλο και του λέω δεν ντρέπεστε λίγο να κάνετε κάτι τέτοιο; Δεν είναι δυσφήμηση; Τι άνθρωποι είστε; Πού είναι ο αθλητικός εισαγγελέας να επέμβει; Δεν θα αντιδράσετε; Δεν ντρέπονται λίγο. Δίνω συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό και Μαρινάκη. Αφού δεν τους τιμωρούν, καλά κάνουν».

Για το αίτημα παράτασης θητείας Γραμμένου:

«Θέλουν να αλλάξουν το νόμο σύμφωνα με τα γούστα του Ολυμπιακού. Ας κάτσουν να το κάνουν. Εμένα αφήστε με να ασχοληθώ με την πόλη μου. Με το ποδόσφαιρο να ασχοληθούν οι μαριονέτες του ελληνικού κόσμου. Υπάρχει άνθρωπος που θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι;».

Exit mobile version