×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπέος για Βόλος – Λαμία: «Να μας πουν, ποιοι έπαιξαν τα λεφτά»


    Λευτέρης Παυλίδης

Μπέος για Βόλος – Λαμία: «Να μας πουν, ποιοι έπαιξαν τα λεφτά»


Η αναμέτρηση της Δευτέρας (29/6), Βόλος – Λαμία συγκέντρωσε τα… στοιχηματικά βλέματα.

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στο Metropolis 95.5 σε ό,τι αφορά τον στοιχηματισμό στον συγκρεκριμένο αγώνα και κάλεσε τις αρχές να ερευνήσουν και αν μπορέσουν να βρουν κάποιο στοιχείο.

«Θεωρώ πολύ δύσκολο και παράλογο στο σημείο Χ να παιχτεί ένα τέτοιο νούμερο. Ας βγουν οι μάγκες της δικαιοσύνης να το αποδείξουν. Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη να μάθει και να πει που, πότε και ποιοι τα έπαιξαν αυτά τα χρήματα. Πεδίο δόξης λαμπρό. Αρκετά. Λάσπη έριξαν. Δηλητηριάζετε το ποδόσφαιρο. Ας κάνουν μια έρευνα και να βγάλουν αποτέλεσμα. Επιτέλους να τελειώνει αυτό το πανηγύρι. Τους δίνετε η ευκαιρία. Τι να λέμε τώρα δηλαδή; Να δούμε κάτι και ας αργήσει».

Για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Καλά κάνουν. Το χειρότερο ήταν όταν έκανε επίθεση σε όλα τα μέλη της ΕΠΟ. Πήρα ένα φίλο και του λέω δεν ντρέπεστε λίγο να κάνετε κάτι τέτοιο; Δεν είναι δυσφήμηση; Τι άνθρωποι είστε; Πού είναι ο αθλητικός εισαγγελέας να επέμβει; Δεν θα αντιδράσετε; Δεν ντρέπονται λίγο. Δίνω συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό και Μαρινάκη. Αφού δεν τους τιμωρούν, καλά κάνουν».

Για το αίτημα παράτασης θητείας Γραμμένου:

«Θέλουν να αλλάξουν το νόμο σύμφωνα με τα γούστα του Ολυμπιακού. Ας κάτσουν να το κάνουν. Εμένα αφήστε με να ασχοληθώ με την πόλη μου. Με το ποδόσφαιρο να ασχοληθούν οι μαριονέτες του ελληνικού κόσμου. Υπάρχει άνθρωπος που θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι;».

Μπέος για Κούγια: «Για κλωτσιές τον είχαμε. Γελάγαμε μαζί του»!

Κούγιας – Απάντησε σε Μπέο: «Είσαι χοντρός και θρασύς, τα γέλια θα γίνουν κλάματα»


Τελευταία Νέα