ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαμός στη Βραζιλία – Απειλή για αποκλεισμό απ’ όλες τις διοργανώσεις!

Η FIFA είναι έτοιμη να αποκλείσει τη Βραζιλία από όλες τις διοργανώσεις.
Χαμός στη Βραζιλία – Απειλή για αποκλεισμό απ’ όλες τις διοργανώσεις!

Πανικός επικρατεί στη Βραζιλία, μετά την απόφαση ενός δικαστηρίου στη χώρα, το οποίο καθαίρεσε τον πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Εντνάλντο Ροντρίγκες.

Αυτό έχει φέρει τη FIFA σε αρκετά δύσκολη θέση, αφού θα πρέπει να πάρει μία πολύ σκληρή απόφαση, η οποία μπορεί να οδηγήσει στον αποκλεισμό της Βραζιλίας από όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα ήδη έχει μεταφερθεί αυτή η απειλή, τόσο από την CONMEBOL αλλά και από την ίδια τη FIFA προς την βραζιλιάνικη κυβέρνηση καθώς οι διεθνείς ομοσπονδίες δεν θέλουν από τις χώρες να παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Έτσι για να τη γλιτώσει η Βραζιλία θα πρέπει να μην υπάρξει καμία πολιτική παρέμβαση και όλα να επιστρέψουν στην κατάσταση, πριν την απόφαση του δικαστηρίου αυτού.

Αν δε γίνει κάτι τέτοιο, αναμένεται να έχουμε καταιγιστικές εξελίξεις που μπορεί να αλλάξει το χάρτη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Γιατί αν συνεχιστεί αυτό, θα αποκλειστούν τόσο οι ομάδες που αγωνίζονται στις διοργανώσεις της FIFA και της CONMEBOL αλλά και το καμάρι της χώρας, η Εθνική Βραζιλίας.

Φαντάζεστε ένα Copa America ή ένα Mundial χωρίς τη Σελεσάο; Εμείς πάντως όχι. Μένει λοιπόν να δούμε ποιες θα είναι οι κινήσεις που θα γίνουν και οι αποφάσεις που θα παρθούν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαμός στη Βραζιλία – Απειλή για αποκλεισμό απ’ όλες τις διοργανώσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.