ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Χαμός στους επαναληπτικούς – Ελαφρύ προβάδισμα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο!

Μπαλάρα έχει απόψε το βράδυ, με το Champions League να είναι πρωταγωνιστής και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία.

Champions League: Χαμός στους επαναληπτικούς – Ελαφρύ προβάδισμα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Επιστρέφει και αυτή την εβδομάδα το Champions League, με τους επαναληπτικούς για τις οκτώ καλύτερες ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αρχικά η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί στην έδρα της την Παρί Σεν Ζερμέν (22:00, Cosmote Sport 2HD), σε ένα ματς για γερά νεύρα.

Οι Μπλαουγκράνα έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα, έχοντας κερδίσει με 3-2 μέσα στην έδρα του αντιπάλου, ωστόσο με τα εκτός έδρας γκολ να μη μετρούν πλέον, όλα είναι ανοιχτά.

Μιλάμε άλλωστε για δύο ομάδες που δεν πρόκειται να κλειστούν πίσω και ο στόχος τους είναι να παίξουν ποδόσφαιρο και φυσικά να βάλουν πολλά γκολ, κάτι που πολύ πιθανό να δούμε και απόψε.

Η Μπαρτσελόνα θα έχει τις απουσίες των Σέρχι Ρομπέρτο και Αντρέας Κρίστενσεν, ενώ την ίδια στιγμή η πρωταθλήτρια Γαλλίας θα έχει και πάλι τον Χακίμι στην ενδεκάδα της και θα έχει πλέον άλλη δυναμική.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σίγουρα θα είναι ένας παίκτης βαρόμετρο, ειδικά από τη στιγμή που στο πρώτο παιχνίδι ήταν άφαντος.

Champions League: Έχει την εμπειρία η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα φιλοξενήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00, Cosmote Sport 3HD), με τους Ισπανούς να καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ της 2-1 από το πρώτο ματς.

Η ομάδα της Βεστφαλίας έχει το επιθετικό ταλέντο για να κάνει την ανατροπή, ωστόσο δε θα είναι εύκολο απέναντι σε μία ομάδα που έχει την εμπειρία.

Μπορεί φέτος ο Ντιέγκο Σιμεόνε να παίζει ένα διαφορετικό και πιο δημιουργικό ποδόσφαιρο από ό,τι έχουμε συνηθίσει, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να… κλειδώσει με την άμυνα, όποια ομάδα επιθυμεί.

Η γερμανική ομάδα θα έχει όμως μια πολύ ηχηρή απουσία, αφού ο Σεμπαστιάν Αλέ δε θα καταφέρει να δώσει το παρών, αφού είναι τραυματίας.

Ωστόσο κανείς δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει η άμυνα της Ατλέτικο, στο επιθετικό σχέδιο του Έντον Τέρζιτς.

Exit mobile version