ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Θριαμβευτικά στους ομίλους Βλαχοδήμος και Μπενφίκα – Απίστευτη πρόκριση για τη Μακάμπι Χάιφα! (vids)

Με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο βασικό η Μπενφίκα τελείωσε την δουλειά με τη Ντιναμό Κιέβου, παίρνοντας την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League.

Με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο βασικό η Μπενφίκα τελείωσε την δουλειά και πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League.
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μπορεί έπειτα από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού η Ελλάδα να μην έχει εκπρόσωπο στο φετινό Champions League, ωστόσο το ελληνικό στοιχείο δεν θα εκλείψει.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος δείχνει έτοιμος για μεγάλη μεταγραφή, έβαλε το… λιθαράκι του σε αυτό, καθώς για άλλη μια φορά δήλωσε «παρών» όποτε χρειάστηκε και έτσι η Μπενφίκα πανηγύρισε την πρόκριση της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «αετοί» της Λισαβόνας επικράτησαν της Ντιναμό Κιέβου με 3-0 στο στάδιο Ντα Λουζ, στη ρεβάνς του 2-0. Το όποιο ενδιαφέρον έλαβε τέλος στο πρώτο ημίχρονο. Στο 27′ ο Νέρες εκτέλεσε το κόρνερ, και ο Οταμέντι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.




Στο 40′ έπειτα από λάθος του Σίροτα, ο Ράφα Σίλβα πλάσαρε στην κίνηση για το 2-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Νέρες… ξαναχτύπησε γράφοντας το τελικό 3-0.







Champions League: Θρίλερ σε Βελιγράδι και Πλζεν

Έτσι, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της βραδιάς επικεντρώθηκε στα άλλα δύο παιχνίδια. Στο Βελιγράδι η Μακάμπι Χάιφα με δύο «χτυπήματα» στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και του αγώνα κατάφερε να πάρει την πρόκριση έπειτα από το 2-2 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα  (3-2 υπέρ των Ισραηλινών το πρώτο παιχνίδι).

Ο πρώην μπακ του Άρη, Ντάνιελ Σούντγκρεν, βρήκε δίχτυα με μακρινό σετ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Μάλιστα, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μπόριαν από ήρωας αποδείχθηκε μοιραίος, καθώς έκανε «γκέλα» στο σουτ και ενώ προηγουμένως είχε αποκρούσει πέναλτι.




Στην Τσεχία, η Βικτόρια Πλζεν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο βλέποντας την Καραμπάκ να προηγείται με τον Όζομπιτς στο 38′  (0-0 ο πρώτος αγώνας), ωστόσο χάρη στα γκολ των Κόπιτς (58′) και Κλίμεντ (73′) πήρε αυτή εν τέλει το εισιτήριο της πρόκρισης.




Exit mobile version