CHAMPIONS LEAGUE

Η Γιουνγκ Μπόις έβαλε… φρένο στη Βαλένθια (vid)

Ισοπαλία 1-1 στην Ελβετία
Η Γιουνγκ Μπόις έβαλε… φρένο στη Βαλένθια (vid)

Η Γιουνγκ Μπόις κλήθηκε να πάρει βαθμό ή βαθμούς για να διατηρήσει τον εαυτό της σε τροχιά τρίτης θέσης και τα κατάφερε.

Οι Ελβετοί πήραν παλικαρίσιο βαθμό απέναντι στη Βαλένθια, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν “κλέψει” και τη νίκη στο φινάλε, μένοντας τελικά στο 1-1.

Για την πρώτη τους νίκη στον όμιλο στόχευαν οι «νυχτερίδες», με σκοπό να γίνουν… επικίνδυνοι σε Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά δεν τα κατάφεραν και πλέον, θα πρέπει να ψάξουν την υπέρβαση στα τρία επόμενα ματς του ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 26′, όταν ο Σόλερ έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Μπατσουαγί, αυτός σε θέση τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ της Γιούνγκ Μπόις τον πέρασε και σε κενή εστία πλάσαρε για το 0-1.

Οι Ελβετοί έφτασαν στην ισοφάριση στο 55′. Ο Παρέχο ανέτρεψε τον Σο μέσα στην περιοχή κι ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι, το οποίο ανέλαβε επιτυχημένα ο Οαρό.

Εκατέρωθεν ευκαιρίες μέχρι το φινάλε, με το σκορ να μην αλλάζει τελικά.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ (Γκεράρντο Σένε): Βόλφλι, Μπαμπού, Λάουπερ, Φον Μπέργκεν, Μπενίτο, Σουλεϊμάνι (74′ Νγκαμαλεού), Σο, Σανογκό, Φάσναχτ (85′ Μπερτόνε), Ασαλέ, Οαρό (79′ Νσαμέ).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ (Μαρσελίνο Γκαρσία): Νέτο, Πιτσίνι, Παουλίστα, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Σολέρ, Παρέχο, Κοντογκμπιά (70′ Κοκλέν), Τόρες (66′ Γκαμεϊρό), Ροντρίγκο, Μπατσουαγί.

https://www.youtube.com/watch?v=4xYQRmTxToY

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Γιουνγκ Μπόις έβαλε… φρένο στη Βαλένθια (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.