CHAMPIONS LEAGUE

Η γκάφα του αιώνα από τον Κάριους! (vid)

Απίστευτο κι όμως πραγματικό. Δείτε τον τρόπο με τον οποίο ο Καρίμ Μπενζεμά άνοιξε το σκορ στο Κίεβο στον τελικό του Champions League. Ο Λόρις Κάριους έκανε την… γκάφα του αιώνα καθώς χάρισε το γκολ στον Γάλλο επιθετικό. Το… ρεσιτάλ του Κάριους, όμως, συνεχίστηκε στον τελικό. Έκανε άλλη μία γκάφα και στο 3-1, όταν ο...
Η γκάφα του αιώνα από τον Κάριους! (vid)

Απίστευτο κι όμως πραγματικό. Δείτε τον τρόπο με τον οποίο ο Καρίμ Μπενζεμά άνοιξε το σκορ στο Κίεβο στον τελικό του Champions League. Ο Λόρις Κάριους έκανε την… γκάφα του αιώνα καθώς χάρισε το γκολ στον Γάλλο επιθετικό.

https://twitter.com/Guervio/status/1000466186902138880

Το… ρεσιτάλ του Κάριους, όμως, συνεχίστηκε στον τελικό. Έκανε άλλη μία γκάφα και στο 3-1, όταν ο Μπέιλ σούταρε από μακριά. Η αντίδρασή του και ο τρόπος με τον οποίο έβαλε τα χέρια του ήταν ερασιτεχνικός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γκάφα του αιώνα από τον Κάριους! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.