CHAMPIONS LEAGUE

ΑΕΚ – Άγιαξ : Όταν ο Μάικλ Όλιβερ τα… «θαλασσώνει»

Ο Μάικλ Όλιβερ ορίστηκε από την UEFA για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Άγιαξ (27/11, 19:55), ο οποίος δεν έχει και τόσο..καλές αναμνήσεις.

Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Μάικλ Όλιβερ ορίστηκε από την UEFA για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Άγιαξ (27/11, 19:55), με τον Άγγλο διαιτητή να έχει γίνει αρκετές φόρες θέμα συζήτησης για τις διαιτητικές του αποφάσεις.

Το αμφιλεγόμενο πέναλτι που υπέδειξε στο 93′ της ρεβάνς ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους τον περασμένο Απρίλιο στέλνοντας τους Ισπανούς στην επόμενη φάση ήταν μία από τις πιο χαρακτηριστικές φορές που τα σφυρίγματά του προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις.

Πέραν όμως αυτού του παιχνιδιού, λανθασμένες αποφάσεις υπήρξαν και σε σημαντικά παιχνίδια στο Νησί.

Το Μάρτιο του 2017, o 33χρονος διεύθυνε το παιχνίδι ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ, καταλογίζοντας αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ των «κόκκινων», ενώ παράλληλα άφησε λανθασμένα τις δύο ομάδες δίχως αποβολή.

Επιπρόσθετα, 10 μήνες πριν, το περασμένο Δεκέμβριο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε τη συμπολίτισσα Σίτι στο τοπικό ντέρμπι, με τον Όλιβερ να μην δίνει πέναλτι στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να παίρνουν τελικά τη νίκη με 2-1.

ΑΕΚ: Χαλάει το πράγμα στα αποδυτήρια…

Exit mobile version