CHAMPIONS LEAGUE

Ανακοίνωση της Λίβερπουλ για το κατεστραμμένο πούλμαν της Σίτι

Η ενέργεια μερίδας οπαδών της Λίβερπουλ να καταστρέψουν το πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι πριν την αναμέτρηση για τα προημιτελικά του champions league και κατά την άφιξη της αποστολής στο Άνφιλντ, προκάλεσε την άμεση και έντονη αντίδραση της διοίκησης των Reds

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ενέργεια μερίδας οπαδών της Λίβερπουλ να καταστρέψουν το πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι πριν την αναμέτρηση για τα προημιτελικά του champions league και κατά την άφιξη της αποστολής στο Άνφιλντ, προκάλεσε την άμεση και έντονη αντίδραση της διοίκησης των Reds. Αφού καταδίκασε τα γεγονότα, ζητώντας συγγνώμη από τους πολίτες», η διοίκηση της Λίβερπουλ ανέφερε ότι βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρχές για να εντοπίσει τους υπεύθυνους της επίθεσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «O σύλλογος καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις σκηνές που προηγήθηκαν του αγώνα της προημιτελικής φάσης του Champions League, με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι, κατά την άφιξή της στο Ανφιλντ. Απολογούμαστε στον Πεπ Γκουαρδιόλα, τους παίκτες του, το προσωπικό και τους αξιωματούχους για το περιστατικό.

Η συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων ήταν εντελώς απαράδεκτη και ο σύλλογος θα συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές για να εντοπίσει τους υπεύθυνους. Η προτεραιότητά μας τώρα είναι να εξακριβώσουμε τα γεγονότα και να προσφέρουμε στην Μάντσεστερ Σίτι, οποιαδήποτε στήριξη είναι αναγκαία».

Πέρα από την ανακοίνωση της διοίκησης της Λίβερπουλ, που καταδικάζει τα γεγονότα, συγγνώμη ζήτησε και ο Γιούργκεν Κλοπ.

Exit mobile version