CHAMPIONS LEAGUE

Μπαρτσελόνα – Μπενφίκα: Το ακυρωθέν γκολ του Οταμέντι – Φωνάζουν οι Πορτογάλοι (vid)

Μία φάση που σηκώνει συζήτηση σημειώθηκε στο Μπαρτσελόνα - Μπενφίκα

Μπαρτσελόνα - Μπενφίκα: O Οταμέντι έβαλε μπροστά τους Λουζιτανούς, αλλά ο Καράσεφ γύρισε πίσω τη φάση
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το ντεμπούτο του Τσάβι με την Μπαρτσελόνα στο Champions League παραλίγο να πάρει άσχημη τροπή, αλλά το γκολ που πέτυχε η Μπενφίκα, ακυρώθηκε.

Μια φάση που σηκώνει πολλή συζήτηση συνέβη στο 34ο λεπτό στο «Καμπ Νόου». Ο Έβερτον εκτέλεσε το κόρνερ που κέρδισε η Μπενφίκα, η μπάλα έπειτα από πολλά φάλτσα παρέμεινε στην περιοχή των Καταλανών και τότε, με ένα άπιαστο σουτ, ο Οταμέντι πέτυχε γκολ.

Ωστόσο, o Καράσεφ γύρισε πίσω τη φάση. Ο λόγος; Στην εκτέλεση του Έβερτον, η μπάλα, όπως έκρινε VAR και πλάγιος βοηθός, πέρασε τη νοητή γραμμή του άουτ.

Μπαρτσελόνα – Μπενφίκα: Το καρέ της φάσης του κόρνερ

Έντονες διαμαρτυρίες από τους Πορτογάλους, οι οποίοι ζητούσαν να μετρήσει το γκολ. Από το ριπλέι πάντως, είναι ιδιαίτερα δύσκολο για διακρίνει κανείς αν η μπάλα πέρασε ή όχι εκτός.

Μάλιστα, στο Twitter έχει ξεσπάσει debate, με διάφορες απόψεις ως προς τη φάση.

Πάντως, το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό. Ο Τερ Στέγκεν έκανε την απόκρουση του πρώτου ημιχρόνου, βγάζοντας εξ επαφής την κεφαλιά του Γιάρεμτσουκ.

Στο 42΄, ο Ντεμίερ σημάδεψε το δοκάρι του Βλαχοδήμου. Έτσι, το 0-0 διατηρήθηκε και πλέον αναμένεται ένα έντονο δεύτερο μέρος. Αυτές ήταν οι δυο μεγαλύτερες φάσεις του ημιχρόνου, με το 0-0 να είναι το πιο δίκαιο σκορ.

 

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση ήττας, η Μπαρτσελόνα χρειάζεται νίκη στο Μόναχο επί της Μπάγερν του Λεβαντόφσκι και απώλεια βαθμών της Μπενφίκα κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου.

Exit mobile version