Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός: Γι’ αυτό ακόμη δεν υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση

Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός: Μία ημέρα πριν από τη σέντρα του ματς και ακόμη δεν είναι γνωστό πιο κανάλι θα μεταδώσει την ποδοσφαιρική αναμέτρηση

Περίπου μία ημέρα έχει απομείνει για τη σέντρα του αγώνα Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός (Τετάρτη, 7/8, 20:45), που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3ου προκριματικού γύρου του Champions League. Και όμως ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το κανάλι που θα μεταδώσει το ματς.

Όπως προκύπτει οι δύο συνδρομητικές πλατφόρμες «NOVA» και «COSMOTE SPORT» έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση των δικαιωμάτων της αναμέτρησης. Παρόλα αυτά δεν έχει καταστεί δυνατό να υπάρξει συμφωνία με την εταιρεία που διατηρεί τα δικαιώματα του παιχνιδιού.

Κι αυτό καθώς εμπόδιο στη διευθέτηση του ζητήματος είναι το ότι εν η λόγω εταιρεία αξιώνει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του αγώνα.

Αυτός δηλαδή είναι ο λόγος  που μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη επί του συγκεκριμένου θέματος.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα στην Τουρκία κατέχει το κανάλι «TRT». Ετσι οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα πρέπει κάνουν λίγη υπομονη ακόμη έτσι ώστε να δούμε την κατάληξη της υπόθεσης.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.