CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Η «μάχη» του Ολυμπιακού και η «τιτανομαχία» στο Μιλάνο

Champions League: Ιδιαίτερα κρίσιμες για την κατάταξη στους ομίλους είναι οι σημερινές αναμετρήσεις της τέταρτης αγωνιστικής.

Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Champions League: Ιδιαίτερα κρίσιμες για την κατάταξη στους ομίλους είναι οι σημερινές αναμετρήσεις της τέταρτης αγωνιστικής.

Champions League: Tα… φώτα από τους σημερινούς αγώνες πέφτουν στο Ίντερ-Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ιταλοί βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο καθώς είναι στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις δύο βαθμούς. Έτσι χρειάζονται οπωσδήποτε την νίκη, γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι πιθανότητες τους να προκριθούν στην επόμενη φάση γίνονται ακόμη λιγότερες.

Όλα αυτά ενώ οι Γκλάντμπαχ και Σαχτάρ κοντράρονται μεταξύ τους στην Γερμανία σε ένα ματς που εάν υπάρξει νικητής τότε αποκτά και πλεονέκτημα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Στον τρίτο όμιλο του Ολυμπιακού, η Μάντσεστερ Σίτι εάν επικρατήσει εξασφαλίζει την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός από την Άλλη κόντρα στην Σιτι αναζητά το θετικό αποτέλεσμα και να μην κερδίσει η Πόρτο στην Γαλλία την Μαρσέιγ.

Στον τέταρτο όμιλο η Λίβερπουλ παίζει με την Αταλάντα και με νίκη πάει στην επόμενη φάση. Στο άλλο ματς ο Άγιαξ αναμένεται να έχει εύκολο έργο με την Μίντιλαντ στην Ολλανδία και θα περιμένει το «στραβοπάτημα» των Ιταλών στην Αγγλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Champions League: Το top-5 της βραδιάς (vid)

Τέλος στον πρώτο όμιλο ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Οι Ισπανοί βρίσκονται στη δεύτερη θέση και εάν πάρουν την νίκη τότε θα αποκτήσουν και ένα τεράστιο προβάδισμα για την δεύτερη θέση

Τετάρτη 25/11

19:55 Γκλάντμπαχ – Σαχτάρ
19:55 Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι
22:00 Άγιαξ – Μίντιλαντ
22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Λοκομοτίβ Μόσχας
22:00 Μπάγερν Μονάχου – Σάλτσμπουργκ
22:00 Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης
22:00 Λίβερπουλ – Αταλάντα
22:00 Μαρσέιγ – Πόρτο

Δείτε την βαθμολογία ΕΔΩ.

Exit mobile version