CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Μάχη… γιγάντων στην Μαδρίτη – Μεγάλο φαβορί στο Μάντσεστερ

Η αυλαία της φάσης των «8» του Champions League ανοίγει σήμερα με την διεξαγωγή δύο παιχνιδιών από τα οποία ξεχωρίζει το Ρεάλ-Λίβερπουλ.

Champions League
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η αυλαία της φάσης των «8» του Champions League ανοίγει σήμερα με την διεξαγωγή δύο παιχνιδιών από τα οποία ξεχωρίζει το Ρεάλ-Λίβερπουλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με 3-1 την Αταλάντα και στο δεύτερο παιχνίδι στην Ισπανία, έτσι πέρασε στα προημιτελικά του Champions League.

H Λίβερπουλ επικράτησε της Λειψίας με 2-0 στην Βουδαπέστη, όπως ακριβώς και στο πρώτο ματς στο ίδιο γήπεδο.

Oι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν με τους Κουρτουά, Νάτσο, Βαράν, Μεντί, Βάθκεθ, Μόντριτς, Κασεμίρομ, Κρόος, Μαρσέλο, Μπενζεμά, Ασένσιο.

Ενώ ο Κλοπ πιθανότατα θα ξεκινήσει με τους Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φίλιπς, Κάμπακ, Ρόμπερτσον, Τιάγκο, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Ζότα, Μανέ

Έτσι οι δύο… τιτάνες του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου θα κοντραριστούν σήμερα στο «Αλεφρέντο Ντι Στέφανο» (22:00), στο πρώτο από τα δύο σπουδαία μεταξύ τους ματς.

Η μεγάλη απουσία για τον Ζινεντίν Ζιντάν ακούει στο όνομα Σέρχιο Ράμος, που χωρίς αυτόν η «Βασίλισσα» χάνει μεγάλο μέρος από την αμυντική της ικανότητα, ενώ είναι και μία μεγάλη προσωπικότητα, ιδανική για αυτού του είδους παιχνίδια.

Την ίδια ώρα στο Μάντσεστερ η Σίτι είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στην Ντόρμουντ. Οι «Πολίτες» στους «16» άφησαν εκτός την επίσης γερμανική Γκλάντμπαχ, ενώ το σύνολο του Τέρζιτς την Σεβίλλη.

Πιθανές εντεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον Γουόκερ, Στόουνς, Ρούμπεν Ντίας, Κανσέλο, Ρόντρι, Γκιουντογκάν, Στέρλινγκ, Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν, Ντέ Μπρόινε

Ντόρτμουντ: Χιτζ, Τσαν, Ακάντζι, Χούμελς, Γκερέιρο, Ντιλέινι, Μπέλιγκχαμ, Νταούντ, Αζάρ, Ρόις, Χάαλαντ

Μπρούκλιν Νετς: Ο Ίρβινγκ οδήγησε στη νίκη – Πλήγμα με Χάρντεν! (vid)

NBA Αποτελέσματα: Χάλασαν το σερί των Τζαζ οι Μάβερικς, ξανά ήττα για τους Ρόκετς (vids)

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Exit mobile version